Αυτό πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ καλείται να πράξει το... αυτονόητο για το back to back

Η νίκη στο Αγρίνιο ήρθε, ωστόσο στον ΟΦΗ έχουν ήδη ξεχάσει τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό. Δεν υπάρχει, εξάλλου, λόγος να σταθούν περισσότερο στο συγκεκριμένο ματς.

Οι «ασπρόμαυροι»… έσπασαν το ρόδι και πάνε παρακάτω. Μπροστά τους πλέον έχουν την ομάδα της Φθιώτιδας (24/10), που μοιάζει μία αρκετά επικίνδυνη αντίπαλος, η οποία είναι ικανή για όλα...

Θα ήταν, έτσι, εντελώς λάθος από πλευράς «ασπρόμαυρων» να μείνουν στο «διπλό» της περασμένης Κυριακής. Σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, το ζητούμενο είναι ένα.

Να έρθει ακόμη μία επιτυχία, η δεύτερη σερί, ώστε ν’ αποκτήσει αξία και το «τρίποντο» του Αγρινίου. Θα είναι… δώρον άδωρον αν το συγκρότημα του Νιόπλια δεν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στο σύνολο του Γρηγορίου.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος εφόσον πάρει το παιχνίδι, θα μπει ουσιαστικά στη «μάχη» της εξάδας. Ο δρόμος φυσικά και είναι μακρύς, υπάρχουν πολλές ακόμη αναμετρήσεις, αλλά μία ενδεχόμενη επικράτηση θα «φτιάξει» αρκετά τον ΟΦΗ.

Θα είναι, συν τοις άλλοις, σημαντικό και στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει των ερχόμενων υποχρεώσεων. Ο Όμιλος δείχνει καλά, μπορεί να καλύψει της απουσίες και τα προβλήματα του και φαίνεται χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Για να «χτυπήσει», επομένως, με ακόμη ευνοϊκότερες συνθήκες τα πλέι οφ, πρέπει να φτάσει στη νίκη. Στο «Γεντί Κουλέ» δεν έχει κερδίσει προς το παρόν στο φετινό πρωτάθλημα, οπότε αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους «ασπρόμαυρους», ώστε να τα δώσουν όλα και να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους.

Ο ΟΦΗ σαφώς και έχει την «ετικέτα» του φαβορί στο ματς, όμως οφείλει να δείξει στο χορτάρι την ανωτερότητα του. Για να καταφέρει να μπει γερά στη «μάχη» της εξάδας τέτοιου είδους συναντήσεις καλείται να τις «καθαρίζει», αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, θεωρείται «γκέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγινε «ατσάλινος» μακριά από το Γεντί Κουλέ

Εκτός με Βόλο ο Νέιρα

Ρεαλιστική διαχείριση, παίρνω το αποτέλεσμα και φεύγω


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.