Αυτοί είναι ξεφτίλες, ο ΟΦΗ τι κάνει;

08:30 | 16/01/2022

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως ενοχλεί κι αφού δεν μπορούν να τον σταματήσουν αλλιώς ξαμολάνε τους Φωτιάδες. Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Το νιώθαμε, το περιμέναμε, το φοβόμαστε! Όσο υπάρχει ένας επικίνδυνος διαιτητής ακόμα στην πιάτσα, όσο του επιτρέπουν να πυροβολεί ακόμα ελεύθερα, όπου τον στέλνουν σε διατεταγμένη υπηρεσία, τόσο θα παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα!

Δεν παίζεται το παιγνίδι μέσα στις γραμμές του γηπέδου, το καταλάβαμε καλά με την αλλοίωση που τόσο κατάφωρα συνέβη το Σάββατο στην Τούμπα. Στοχεύει ο Κλάτεμπεργκ, κι εκτελούν τα πειθήνια όργανα του. Ένας διαιτητής που ακόμα κανείς δεν ξέρει γιατί ξεφτιλίζει το άθλημα, ποιος άραγε τον κρατά στο χώρο και γιατί; Δυσφημεί το ποδόσφαιρο, προσβάλει τους συναδέλφους του, εκθέτει τους καλοπληρωμένους προϊσταμένους του. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα, τόσο ξεδιάντροπα.

Και βέβαια μια ομάδα, ο ΟΦΗ, που χρειάζεται άμεσα προστασία. Που θέλει κάποιον να μιλήσει εκεί που πρέπει, να πιέσει για ισονομία να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Όχι να αντιδράς με χρονοκαθυστέρηση. Να αφήνεις την ομάδα να εκτελείται με αυτόν τον προκλητικό τρόπο κι εσύ να κάνεις πως δεν βλέπεις! Όταν σε φτύνουν δεν κάνεις πως βρέχει, αυτός δεν είναι κανόνας διοίκησης αλλά φιλοσοφία ζωής. Αν αφήνεις τον κάθε Φωτιά να σε ξεσκίζει κι εσύ να μην τολμάς να ζητάς το δίκιο σου, να μην απαιτείς να μην σε ξανασφυρίξει, να μην ζητάς ξένους διαιτητές, τότε συγνώμη γιατί αξίζει να μιλάμε;

Βέβαια είχαμε την αντίδραση Μπούση, αλήθεια όμως πιστεύει κανείς πως θα μπορέσουμε να σταματήσουμε έτσι απλά την οργανωμένη αλητεία εις βάρος της ομάδας μας; Και τι να κάνουμε τη μεταχρονολογημένη συγνώμη του Κλάτεμπεργκ όταν μια πιθανολογούμενη νίκη έγινε βαριά ήττα;

Θυμόμαστε όλοι πως και πέρσι μετά τον αγώνα στην Τρίπολη είχαμε ένα σκληρό σχόλιο του ιδιοκτήτη εις βάρος του Παπαδόπουλου, που ελάχιστα ενόχλησε τους αρμόδιους που φαίνεται πως βρίσκουν και κάνουν! Και τώρα με την ανακοίνωση Μπούση θυμίζουμε λίγο εξαπατημένο σύζυγο, αλλά μην ξεχνάμε όλοι πως μετά το έγκλημα Φωτιά στο Χαριλάου είχε προσφάτως υπάρξει κι άλλο έγκλημα δια χειρός Τζήλου.

Η ομάδα φαίνεται πως ενοχλεί (με το ποδοσφαιρικό ήθος αλλά και τη μπάλα που παίζει) κι αφού δεν μπορούν να τη σταματήσουν αλλιώς… ξαμολάνε τους Φωτιάδες. Δεν αρκεί μια φωτοβολίδα ανακοίνωση και μάλιστα κάποιου που είναι μακριά. Στην αλητεία απαντάς με σχέδιο, στεντόρεια φωνή, επιμονή και αλλαγή τακτικής. Ως εδώ πρέπει να φωνάξουμε όλοι.

Το είδαμε όλοι, το κατάλαβε η ποδοσφαιρική Ελλάδα, μόνο οι αστείοι που κάνουν κουμάντο στην ελληνική διαιτησία δεν το καταλαβαίνουν; Κρίμα κι άδικο για την προσπάθεια του Νιόπλια και των ποδοσφαιριστών του, κρίμα και για μας που είδαμε αυτό το ξεδιάντροπο εκδοροσφαγείο, αλλά όπως στρώνεις κοιμάσαι και η ομάδα μας διοικητικά συνελήφθη κοιμωμένη κι ας φωνάζει τώρα κατόπιν εορτής! Μεγάλη ομάδα δεν γίνεσαι μόνο όταν παίζεις μπάλα που να σε θαυμάζουν, αλλά και όταν μπορείς να ακούγεσαι, να μην αφήνεις διαιτητικά εγκλήματα να γίνονται εις βάρος σου, να μπορείς να παίζεις με ίσους όρους με τον κάθε αντίπαλο. Κι εκεί η ομάδα θέλει πολύ δρόμο και κυρίως να πάρει το τιμόνι αλλιώς!

ΥΓ: Όσο ζημιά μας κάνει αυτός ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια όταν παίζουμε, δεν μας το κάνε ο ΠΑΟ, τις κακές και μαύρες εποχές που μας λέγανε … γιουσουφάκια! Καλή η νέα φιλοσοφία που θέλουμε να εισάγουμε, αλλά όσο υπάρχουν Φωτιάδες δεν πρέπει να τους αφήνουμε να μας κάνουν να νιώθουμε πως αυτοί είναι οι πονηροί κι εμείς οι μ@κ@ κες! Μια του Τζήλου, δυο του Φωτιά, θα τ’ αφήσουμε να ξαναγίνει το έγκλημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλοπή στην Τούμπα: Ξανά θύμα του Φωτιά ο ΟΦΗ!

Ξέσπασε ο Μπούσης: «Kύριε Κλάτενμπεργκ δεν θα σιωπήσω!»

Η παρόμοια φάση με αυτή του Βούρου που ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με το μη καταλογισμό πέναλτι - Στο VAR... ο Φωτιάς!

Η βαθμολογία της Super League


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.