Aυτοί οι τρεις πάνε πακέτο!

SMS
14:45 | 01/08/2019

Kολλητοί εδώ και χρόνια, αχώριστοι και κατά την παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών, ο Χρήστος Σαλούστρος και οι Antetokounbros

Πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ιδρύματος Μποδοσάκη η παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τη μεγάλη χορηγό όλων των εθνικών ομάδων Eurobank.

Στο χώρο βρέθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, παράγοντες, προπονητικός τιμ καθώς και ο πρόεδρος της ΕΟΚ. Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στους παρόντες ενώ εξέφρασε την πικρία του για τα παιδιά που βοήθησαν την Εθνική να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν θα βρεθούν στα τελικά της Κίνας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, έκαναν δηλώσεις ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος καθώς και ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Μπουρούσης.

Ένα από τα χαρακτηριστικά ''πηγαδάκια'' της παρουσίασης ήταν εκείνο του Χρήστου Σαλούστρου και των Antetokounbros, κολλητοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες οι τρεις τους. Ο κρητικός γκαρντ καθόνταν ακριβώς πίσω από τον Γιάννη και τον Θανάση και σε κάθε ευκαιρία συζητούσαν σε χαλαρό κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Με Γιάννη στην Κρήτη η Εθνική

Χρήστος Σαλούστρος: Ο «Ψηλορείτης» του Προμηθέα στο Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.