«Αυτοκτόνησε» ο Εργοτέλης!

18:04 | 09/03/2020

Στο 83’ ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά «πλήρωσε» μια ολιγωρία στην άμυνα, με την οποία η Δόξα ισοφάρισε 2-2 και τον άφησε εκτός εξάδας.

Ο Εργοτέλης έδειξε τάσεις… αυτοχειρίας στο Παγκρήτιο Στάδιο, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στους Δραμινούς και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη, αν και προηγήθηκε στο 83’, δεν κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμα του, που θα του επέτρεπε να «σκαρφαλώσει» έκτο στη γενική κατάταξη.

Μετά το πρώτο τέταρτο, οι δύο ομάδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 18’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπουρσέλη και στο ίδιο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία με Κρητικό και Σαμπανίδη, όμως ο Κατσιμήτρος αντέδρασε εξαιρετικά.

Στο 19’ ο Ατέφ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μένκα, αλλά στο 22’ ο Μπουρσέλης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-0.

Η χαρά, πάντως, του Εργοτέλη δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 29’ ο Ρόβας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και στο 47’ είχε δύο καλές φάσεις με Προβυδάκη και Έφορντ.

Η Δόξα απείλησε στο 52’ με φάουλ του Κόντου, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μένκα απέκρουσε το σουτ του Μπουτσάκη.

Μετά το 60’ και για περίπου ένα 15λεπτο ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο «ζωντανός». Από το 75’ και έπειτα, πάντως, το συγκρότημα του Βασιλακάκη έγινε πολύ επικίνδυνο.

«Άγγιξε», έτσι, το δεύτερο τέρμα, στο 76’ με τον Κρητικό και στο 78’ με τον Κόντο, ωστόσο ο Κατσιμήτρος ήταν… εκεί.

Στο 83’, τώρα, ο Μπούσης με υπέροχο μονοκόμματο πλασέ, έπειτα από πάσα του Μπουρσέλη, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εργοτέλη και έκανε το 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν… αγκαλιά με το «τρίποντο», ωστόσο στο 89’ ο Ρόβας εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα και «έγραψε» το 2-2.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (76’ Μανουσάκης), Άτεφ (54’ Ροβίθης), Ραμέζ (59’ Μπαράτα), Έφορντ.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (87’ Περέγιο), Κουκόλης, Παρασκευάς (68’ Παπαϊωάννου), Χάμοντ, Κόντος, Κρητικός, Ρόβας, Σαμπανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.