Αυτός είναι ο νέος ΟΦΗ

Mπασκετ

Οι ανανεώσεις των... παλιών, οι προσθήκες και το νέο "αίμα"

Τα είχαμε γράψει από τα τέλη Ιουλίου ότι εκείνη την περίοδο ο ΟΦΗ θα αρχίσει να κινείται ενόψει νέας χρονιάς στη Β' Εθνική. Αρχικά, ο Σίμος Καμπακας δήλωσε παρών, με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα σε σχέση με πέρυσι και με μια διάθεση να αγωνιστούν παιδιά από τις ακαδημίες, ξεκίνησε ο σχεδιασμός.

Ο Βασίλης Ράλλης συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο και μαζί, διοίκηση και προπονητικό staff προχώρησαν στο "χτίσιμο".

Προτεραιότητα ήταν, σε πρώτη φάση η παραμονή των Μπουμπαρη και Μποχωρίδη. Τον έναν τον έχασε (Μπουμπαρη), τον άλλο τον κράτησε (Μποχωρίδη). Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ανανεώσεις των τεσσάρων... σωματοφυλάκων, Τσερκιτζόγλου, Πετράκη, Αγαπιάδη και Λιανού.

Ακολούθησε ο Κριθινάκης ενώ στο... δρόμο της ανανέωσης είναι οι υποθέσεις των Πάλλη (ανακοινώθηκε και επιβεβαιωθήκαμε) και Πρωτογεράκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΟΦΗ ψάχνει - χωρίς να βιάζεται - ένα 5αρι εξ Αθηνών, ενώ οι υπόλοιπες 4-5 θέσεις στα γκαρντ θα καλυφθούν... εκ των έσω.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ενώ, όπως είναι λογικό και ήταν αναμενόμενο ο Όμιλος θα χρησιμοποιεί σαν έδρα το κλειστό στο ΒΑΚ, μάλιστα αναμένονται ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έμεινε και ο Πάλλης στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.