Αυτός ο αγώνας χρειάζεται... 12 παίκτες!

Απόψεις

Με την ΑΕΚ ήρθε η ώρα να «μιλήσει» ο κόσμος και να δώσει ώθηση στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην έδρα του με κόσμο, σε επίσημο παιχνίδι, για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 και πριν μπει στις ζωές μας αυτός ο διάολος του κορωνοϊού, της πανδημίας και του lockdown.

Ταυτόχρονα, ο ΟΦΗ επιστρέφει στην έδρα του με κόσμο σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, για την οποία ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια θέλοντας να τονίσει τις συνθήκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

ΟΦΗ και κόσμος είναι μία πορεία μέσα στην ιστορία του συλλόγου που έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα. Ο κόσμος ήταν που στάθηκε δίπλα στην ομάδα, που την ανύψωσε, που την κράτησε όρθια, που τη στήριξε στα δύσκολα και που στο φινάλε την έκανε ανεξάρτητη. Ο κόσμος πρέπει να είναι ο 12ος παίκτη της το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως έγραψε και ο Μανόλης Γρηγοράκης μετά το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, «η εικόνα ενός άχρωμου, άοσμου και άγευστου Γεντί Κουλέ δεν περιποιεί τιμή για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του, το μέγεθος και τη δυναμική του. Τα πράγματα μπορούν και πρέπει να αλλάξουν».

Την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ ήρθε η ώρα του κόσμου. Των οπαδών που τόσο έλειψαν την περσινή χρονιά και που σίγουρα η απουσία τους έπαιξε ρόλο στην πορεία της ομάδας. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η κρητική ομάδα έπαιζε σε γεμάτο «Γεντί Κουλέ», πόσο διαφορετικά πρέπει να είναι τα πράγματα στο ματς της Κυριακής.

  • SOLD OUT: Έρχεται η 2η εκπομπή αυτή τη Δευτέρα ζωντανά στις 11:00

Ο ΟΦΗ χρειάζεται τον κόσμο του. Στη διάρκεια του αγώνα, στην εξέλιξή του και στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Ο κόσμος είναι που θα δώσει ώθηση, θα στηρίξει, θα φωνάξει, θα χειροκροτήσει, θα κάνει τον αντίπαλο να λυγίσει. Ο κόσμος είναι αυτός που πρέπει να δείξει τον απαιτούμενο χαρακτήρα για να πάρει ο Όμιλος το αποτέλεσμα και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ είναι κάτι το ξεχωριστό. Σε όλα του. Το «Γεντί Κουλέ» με τον παλμό των φιλάθλων είναι μία εντελώς διαφορετική έδρα, από τις πιο «καυτές» του πρωταθλήματος. Αυτό το «Γεντί Κουλέ» θέλει ο Νιόπλιας για να «σπρώξει» τους παίκτες του και να γιγαντώσει την ομάδα. Δεν παίζει ρόλο πόσοι θα πάνε, αλλά αυτοί που θα πάνε να στηρίξουν τον ΟΦΗ στα 90 λεπτά. Κυριακή κοντή γιορτή, λοιπόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επιστρΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»: Τι πρέπει να γνωρίζετε ενόψει ΑΕΚ

Η ανάλυση της ΑΕΚ από τον Νίκο Νιόπλια

Στα ίδια μέρη θα συναντηθούνε…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.