Αυτός ο ΟΦΗ δεν πάει πουθενά!

13:03 | 09/08/2021

Αυτό το μάθημα πήραν από το περσινό φιάσκο οι διοικούντες του ΟΦΗ; Αναρωτιέται ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Δυο βδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΟΦΗ και η πλήρης απογοήτευση για τη χθεσινή εικόνα στο Βόλο από τους φίλους της ομάδας, αποτυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα ποιο είναι το κλίμα για την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης.

Η ομάδα έφτασε στη λήξη της περιόδου στον γκρεμό. Με την προσθήκη του Νιόπλια και τις αγωνιστικές αλχημείες του κόουτς σώθηκε όπως σώθηκε η χρονιά κι όλοι ελπίζαμε πως το πάθημα έγινε μάθημα για το staff της ομάδας.

Αντ’ αυτού η ομάδα δεν δείχνει να ενισχύεται βάσει των αναγκών της, παίρνει παίκτες που φαίνεται πως είναι από το χαμηλό ράφι του μεταγραφικού παζαριού, αδυνατεί να ξεφορτωθεί τα βαρίδια της και βουλοπλέει στα φιλικά, αδυνατώντας όχι μόνο να λύσει τα περσινά αμυντικά της προβλήματα αλλά και να μην κάνει φάσεις ψάχνοντας πάλι το γκολ με το… κιάλι!

Και μέσα σ’ όλα αυτά αντί να έλθει η ενίσχυση φεύγει ένας από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες της περσινής σεζόν, ο Στάρτζεον, άραγε έναντι ποίου αντιτίμου και με ποια αποτίμηση κόστους - οφέλους, όταν η ομάδα κραυγάζει για τις χτυπητές αδυναμίες της.

Η διοίκηση της ομάδας κατορθώνει και πάλι το ακατόρθωτο: να πετάει στα σκουπίδια το όποιο κεφάλαιο στην ψυχολογία του κόσμου έχτισε μέσα από τα play off. Να αδυνατεί να χτίσει ένα αξιόπιστο σύνολο που να δείχνει μια αγωνιστική ταυτότητα που θα 'ναι έτοιμη στην αρένα του Χαριλάου, στην πληγωμένη πρώτη με την ΑΕΚ στο Γιεντί Κουλέ που θα αναζητά αίμα για να επουλώσει στο Ηράκλειο τις ευρωπαϊκές πληγές της, στον Αστέρα που ακολουθεί και σκορπάει τρόμο με τις εμφανίσεις του στα φιλικά! Κι εμείς; Αναζητούμε λύσεις στο 6αρι με το «ανέκδοτο» της περσινής χρονιάς Σελίμοβιτς;

Όλοι πιστέψαμε πως το περσινό μάθημα έγινε μάθημα. Πως το βαρέλι έχει πάτο. Πως εκείνοι που ταλαιπώρησαν με τις επιλογές και τις εμμονές τους, έβαλαν νερό στο κρασί τους. Αντ’ αυτού βλέπουμε να γεμίζουν τις δεξαμενές της ομάδας με το ίδιο… ξιδιασμένο κρασί και να αγνοούν βασικούς κανόνες ποδοσφαιρικής κανονικότητας!

Δεν ξέρω αν υπάρχει χρόνος και κυρίως αν υπάρχει διάθεση να μπει το χέρι στο πορτοφόλι. Η κλεψύδρα μετρά αντίστροφα κι η επιστροφή του κόσμου θα φέρει εκπλήξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιόπλιας: «Έχουμε ελλείψεις, θέλουμε δουλειά»

Λύστε τα χέρια του Νιόπλια


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.