Αυτούς θα δει η Μαρσέιγ στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ

Δείτε τι… ψάχνουν στο Ηράκλειο οι Γάλλοι.

Μπορεί η Μαρσέιγ να μη βρίσκεται στα καλύτερα της τα τελευταία χρόνια, ωστόσο παραμένει πάντα ένας πολύ μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος.

Και, όπως είναι λογικό, λειτουργεί με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Κάτι ανάλογο, έτσι, συμβαίνει και στο κομμάτι του σκάουτινγκ και των μεταγραφών.

Είναι ήδη γνωστό, μάλιστα, ότι το ερχόμενο Σάββατο (26/10) στο «Γεντί Κουλέ» θα βρίσκεται άνθρωπος της γαλλικής ομάδας για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ απέναντι στην Ξάνθη για την 8η «στροφή» της Super League 1. Η αγωνιστική άνοδος του Ομίλου έχει αρχίσει πια να βγαίνει εκτός συνόρων και οι «ασπρόμαυροι» προσελκύουν αρκετό… ποδοσφαιρόκοσμο πλέον.

Όπως είναι λογικό, η επίσκεψη της στο Ηράκλειο να είναι… στοχευμένη. Και αυτό γιατί το κλαμπ φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να οργανώνεται ενόψει του Ιανουαρίου και τον προσθηκών που αναμένεται να κάνει.

Το Capitano.gr επικοινώνησε με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Φρανσουά Τεσό, ο οποίος εργάζεται στην ιστοσελίδα sports.fr και αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αναζητήσεις της Μαρσέιγ, τονίζοντας ότι ψάχνει για ένα αριστερό μπακ, αλλά και για περισσότερους από έναν εξτρέμ.

Αυτό σημαίνει πως σε πρώτη φάση θα επικεντρώσει εκεί ο σκάουτερ της το βλέμμα του, με τους Σεμέντο και Τσιλιανίδη να έχουν ενδεχομένως την… τιμητική τους, λόγω της εξαιρετικής τους μέχρι τώρα παρουσίας. Οι Γάλλοι, βέβαια, είναι δεδομένο πως δεν θα μείνουν αδιάφοροι μπροστά σε κάποια περίπτωση παίκτη που θα τους κάνει το «κλικ». Και αυτό γιατί γενικότερα ασχολούνται με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έχουν προοπτική εξέλιξης.

Όπως και να’ χει, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους «ασπρόμαυρους», αλλά και για τους ακρίτες, η παρουσία του εκπροσώπου των Γάλλων στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Και όχι αποκλειστικά και μόνο για την πιθανότητα μεταγραφής τους, που δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά και για λόγους πρεστίζ.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου δεν είναι ψέμα ότι έχουν πια την ευκαιρία ν’ ανεβάσουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με τη φανέλα του ΟΦΗ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προπονήσεις χωρίς Μπράουν

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια για τον «Eυρωπαίο» ΟΦΗ

«Big Brother» στο Γεντί Κουλέ 

Σκάουτερ της Μαρσέιγ στο Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.