Βαγιεμπά Σακόρ: «Παρών»!

ΟΦΗ

Ο Νορβηγός μέσος του ΟΦΗ είναι και πάλι εδώ…

Ο Όμιλος μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Άρη, ωστόσο το παιχνίδι στο «Βικελίδης» είχε και τα θετικά του για τους «ασπρόμαυρους».

Και τα «συν» για την ομάδα του Σίμου από την αναμέτρηση του Σαββάτου (06/06) ήταν σημαντικά και βάσει σπουδαιότητας τους, μόνο δευτερεύοντα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, μιας και σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο ίσως κέρδος για τον ηρακλειώτικο σύλλογο ήταν η παρουσία του Βαγιεμπά Σακόρ στο ματς. Ο 24χρονος μέσος αγωνίστηκε μετά από 5 μήνες αποχής από τη δράση και τα μηνύματα που έστειλε ήταν, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικά.

Έχει ειπωθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της θητεία τους στον Όμιλο: Ο νεαρός παίκτης διαθέτει υψηλές προοπτικές, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει τις πραγματικές δυνατότητες του στο χορτάρι.

Είναι ξεκάθαρο ότι με την πρώτη κιόλας ματιά ο Σακόρ φαίνεται πως έχει τρομερή ποιότητα και συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του.

Την περασμένη περίοδο ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς και δε βρήκε ποτέ ρυθμό, φέτος μπήκε νωθρά στη σεζόν και πάνω που ανέβαινε, ήρθε το χτύπημα στο κεφάλι, στο ματς με τον Βόλο, που τον άφησε για πολλούς μήνες «εκτός».

Ο Σακόρ, πάντως, δείχνει αποφασισμένος να τ’ αφήσει όλα πίσω του και αρχής γενομένης από τα πλέι οφ να επιχειρήσει νέο ξεκίνημα με τον ΟΦΗ.

Είναι λογικό να μην μπορεί ακόμη να παίξει με την ίδια ένταση για ένα ολόκληρο 90λεπτο. Ο Γιώργος Σίμος, όμως, του έδωσε την ευκαιρία και τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα για 56 λεπτά.

Και είναι αλήθεια ότι ο Νορβηγός ανταποκρίθηκε. Απέδειξε ξανά πως είναι ένας μοντέρνος μέσος. Ένα box-to-box χαφ, που πατάει όλο το γήπεδο. Εμφανίστηκε «διψασμένος» για να παίξει και τα έδωσε όλα.

Το highlight του στη συνάντηση, μάλιστα, δεν ήταν το γκολ που σημείωσε, αλλά το απίστευτο τάκλιν που έκανε στον Φετφατζίδη στο πρώτο ημίχρονο και ενώ τον κυνηγούσε με μανία για περισσότερα από 20 μέτρα.

Οι οιωνοί είναι θετικοί, ωστόσο ο Σακόρ πρέπει να δείξει σταθερότητα και διάρκεια στα υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και να παρουσιάσει ισορροπία αγωνιστική και πνευματική, ώστε για να γίνει κομβική μονάδα για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σακόρ: Επιστροφή μετά από 5 μήνες!

Ο soft ΟΦΗ και η «σκληρή» αλήθεια των πλέι οφ

Ούτε η καραντίνα σταμάτησε τον Μιγκέλ

Ο πρώτος πανηγυρισμός στη μετά-κορωνοϊού εποχή

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Άρη στο γκολ

Σακόρ: Επιστροφή μετά από 5 μήνες!

«I can’t breath» Άρης και ΟΦΗ

Άρης-ΟΦΗ 3-1

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Το μήνυμα του Μπούση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.