Βάλε μέσα τον Σαμαρά!

Απόψεις

Οι παίκτες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα, στο τέλος θα μπει να παίξει ο Γιώργος Σαμαράς. Του Μανόλη Γρηγοράκη

Ο ΟΦΗ πήγε στο Καραϊσκάκη για να βγάλει την υποχρέωση απέναντι στο πρόγραμμα και στην παράδοση που τον θέλει να χάνει από τα αποδυτήρια. Όχι μόνο από τον -ασυναγώνιστο- Ολυμπιακό, απ’ όποιον μιλάει ποδοσφαιρικά. Το «καλώς τα παιδιά, 3-0» είναι ό,τι κολακευτικότερο για τον ΟΦΗ των τελευταίων αγωνιστικών, όπου το μηδέν στην επίθεση είναι νόμος και το μηδέν στην άμυνα στατιστικό λάθος.

Το χτεσινό ματς με τον Ολυμπιακό δεν αντέχει ούτε σε κριτική ούτε φυσικά στη σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό, όπου ο ΟΦΗ κατέβηκε για να νικήσει και όχι για να χάσει με όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ.

Από πέρσι κύλησε τόσο νερό στ’ αυλάκι, που έγινε ποτάμι και έπνιξε σχεδόν τα πάντα. Κάτι λίγες πιθανότητες έμειναν να περισωθεί η ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας μαζί με ό,τι (απ)έμεινε να περισωθεί από τη χρονιά. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει από τώρα.

Έως το ματς με το Βόλο, τον πρώτο από τους τελικούς που έχει να παίξει ο ΟΦΗ μαζί με τα ρέστα του για την παραμονή - αυτός είναι πλέον ο μόνος εφικτός στόχος στη σεζόν. Και θα τον διεκδικήσει ο ΟΦΗ με ό,τι έχει απομείνει από το ρόστερ του - οι παίκτες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από τους τραυματισμούς, στο τέλος θα μπει να παίξει ο Γιώργος Σαμαράς που, έστω και παλαίμαχος, σε αυτόν τον ΟΦΗ θα έκανε για πλάκα τη διαφορά. Το ίδιο κι ο πατέρας του με τον Πουρσανίδη. Και τον Νιόπλια. Και τον Κωφίδη. Και τον Τσινό. Και τον Μάρκο. Και τον Αλεξούδη. Και τον Πατεμτζή, ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0 (VIDEO)

Σίμος: «Πρέπει να σηκωθούμε, να είμαστε πιο δυνατοί»!

Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Σελίμοβιτς

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ!

Η βαθμολογία: Χαμός για τα πλέι οφ, έπεσε 10ος ο ΟΦΗ

Μήνυμα ενότητας από τον Μπούση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.