Βελιτς - Τζουγκάνοβιτς: To «ενσταντανέ» με άρωμα ΟΦΗ

SMS
14:07 | 08/11/2021

Ο δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, βρέθηκαν αντίπαλοι, ως προπονητές πλέον, στην αναμέτρηση της Επισκοπής με την ΑΕ Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα της Superleague 2

Είναι δύο ονόματα που αποτελούν σημείο αναφοράς στους ξένους ποδοσφαιριστές που άφησαν την σφραγίδα τους στον ΟΦΗ. Κυρίως, η παρουσία του Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, ο οποίος πανηγύριζε με τον χαρακτηριστικό τρόπο και ξεσήκωνε τους οπαδούς της κρητικής ομάδας.

Μέλη της εξαιρετικής ομάδας του OΦΗ του 1993, η οποία μαζί με τους Μαρινάκη, Νιόπλια και Μαχλά, κ.α κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος εκείνης της σεζόν.

Να λοιπόν, που οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά από άλλο μετερίζι, αυτό του προπονητή. Στην αναμέτρηση της Επισκοπής με την ΑΕ Καραϊσκάκης, Βέλιτς και Τζουγκάνοβιτς βρέθηκαν στις άκρες των δύο πάγκων, για το ματς της πρεμιέρας της Superleague 2, στο γήπεδο του Γάλλου. Ο Βέλιτς αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον προπονητή της ομάδας του Ρεθύμνου, αντίθετα ο Τζουγκάνοβιτς είναι ο κόουτς του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Άρτας, από τον περασμένο Αύγουστο.

Χθες (Κυριακή), οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι με τον «Τζούγκα» -παρ ότι νεότερος προπονητικά - ήταν εκείνος που τελικά αναδείχθηκε νικητής (1-0) σε ένα ενσταντανέ με ιδιαίτερο ''άρωμα ΟΦΗ'' με τον Ντράγκαν να στάζι μέλι στη συνέντευξη τύπου για τον πρώην συμπαίκτη του, την Κρήτη και τον ΟΦΗ.

“Αισθάνομαι μισός Κρητικός και μισός Μαυροβούνιος. Το ξέρουν καλά οι φίλοι μου. Την Κρήτη την λατρεύω όπως φυσικά και τον ΟΦΗ. Ο Βέλιτς υπήρξε ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, στο Ρέθυμνο έχει μια εξαιρετική ομάδα και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι δουλειά του προπονητή'' είπε μεταξύ άλλων, αποθεώνοντας το μέρος και την ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.