Tζουγκάνοβιτς: «Αισθάνομαι μισός Κρητικός, λατρεύω τον ΟΦΗ»

11:50 | 08/11/2021

Tι είπε ο Μαυροβούνιος, νυν προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, για τον επιστροφή του στην Κρήτη από άλλη θέση

Η Επισκοπή υποδέχτηκε την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 1η αγωνιστική της Superleague 2. Στο περιθώριο του αγώνα και της νίκης της νυν ομάδας του, ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς έπλεξε το εγκώμιο της Επισκοπής ενώ έκανε αναφορά και στην αγάπη του για την Κρήτη και τον ΟΦΗ

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τζουγκάνοβιτς:

“Η Επισκοπή είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο. Είχαμε πάρα πολλή δουλειά στο ματς αλλά στο τέλος μένουμε ευχαριστημένοι, ένα παραπάνω με την εικόνα που είχε η ομάδα μου.Πάντοτε η πρεμιέρα είναι δύσκολη όπου κι αν αγωνίζεσαι… Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολλές παγίδες. Θέλω να πω και τούτο… Δε νομίζω ότι μπορούν να περάσουν πολλές ομάδες από το Ρέθυμνο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Επισκοπή.

Για μας, ήταν ένας πρώτος αγώνας όπου δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ο Καραϊσκάκης είναι μια ομάδα με νέα παιδιά σε ηλικία. Θέλουμε να φτιάξουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα, μια καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία..

Από την άλλη πάλι, θα είναι δύσκολο για κάποιες ομάδες να παραμείνουν. Εμείς θα πάμε παιγνίδι με παιγνίδι και θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό να πάει χαμένο.

Τέλος, ο κ. Τζουγκάνοβιτς αναφέρθηκε στο πόσο τον συνδέει η Κρήτη συναισθηματικά αλλά και στον κ. Βέλιτς…
“Αισθάνομαι μισός Κρητικός και μισός Μαυροβούνιος. Το ξέρουν καλά οι φίλοι μου. Την Κρήτη την λατρεύω όπως φυσικά και τον ΟΦΗ.
Όσο για τον Γ. Βέλιτς, θέλω να πω ότι υπήρξε ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, στο Ρέθυμνο έχει μια εξαιρετική ομάδα και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι δουλειά του προπονητή. Επίσης έχει έναν “μαέστρο” δίπλα του, τον Ράικο Γιάνγιανιν που συνθέτουν ένα άψογο τεχνικό δίδυμο. Δεν ξέρω ποιες είναι οι βλέψεις της ομάδας αλλά μου δείχνει αδύνατο να χάσει τη χρονιά αυτή η Επισκοπή.”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.