Βετούλας: ''Εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας''

15:26 | 11/05/2018

Ο τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings, Νίκος Βετούλας προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας με αφορμή τον Κυριακάτικο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ρέθυμνο Cretan Kings θα «πέσει» την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ρεθύμνου σε δηλώσεις του ανέφερε πως: «αν και δεν υπάρχει το απαραίτητο βαθμολογικό κίνητρο, θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τη φετινή χρονιά, ευχαριστώντας τους φιλάθλους». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Την Κυριακή παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει αλλά η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Μάλιστα, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να κλείσουμε με νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους τη φετινή χρονιά. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος έχει το βαθμολογικό κίνητρο αφού έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.