Βισκαδουράκης: Πορεία πρωταθλητισμού

21:03 | 25/10/2018

Ο Εργοτέλης θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, όπως τόνισε και ο Γιάννης Βισκαδουράκης.

Ο νεαρός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ξεκαθάρισε πως το συγκρότημα του θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και να αναδείξει δικά του παιδιά.

Αρχικά είπε: «Οι εφετινοί στόχοι σε σχέση με πέρσι είναι πιο ξεκάθαροι, αλλά με κοινό παρανομαστή και αυτοί είναι η πορεία πρωταθλητισμού, αλλά με την διαδικασία ανάδειξης δικών μας παιδιών νεαρών σε ηλικία, έχοντας μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια. Από πέρσι κρατήσαμε έναν κορμό οκτώ παικτών και προσθέσαμε έξι νέους. Είναι λογικό η ομάδα να θέλει χρόνο για να μπορέσει να βρεθεί και να δείξει στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει».

Για το ξεκίνημα της ομάδας του στις δύο πρώτες αγωνιστικές, επεσήμανε: «Ως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που δουλεύουν τα παιδιά, αλλά και τις θυσίες που κάνουν για να είναι στην προπόνηση, καθώς άλλοι δουλεύουν, άλλοι είναι φοιτητές, ενώ άλλοι μαθητές.

Αν θέλουμε να είμαστε στις τέσσερις πρώτες θέσεις και να μπούμε στα play offs, πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά με τη δουλειά μας στις προπονήσεις, αλλά και τον τρόπο σκέψης μας εντός και εκτός γηπέδου, καθώς το μπάσκετ είναι φύσει άθλημα συγκέντρωσης».

Για το πώς περιμένει το εφετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, υποστήριξε: «Το πρωτάθλημα εφέτος παρουσιάζεται αρκετά πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό, με περισσότερες ομάδες και αυτό είναι πολύ καλό για το κρητικό μπάσκετ. Νομίζω πως μαζί με εμάς, τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο ΑΟΚ, το Ηράκλειο και ο Κύδωνας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.