Βοηθός προπονητή των Μπακς: «Είμαι εδώ για να δουλεύω με τον Γιάννη»

SMS
22:26 | 09/08/2019

Ο ασίσταντ κόουτς των Μπακς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, στο ημίχρονο του φιλικού της Ελλάδας με την Ουγγαρία και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κρήτη.

Ο εκ των βοηθών του προπονητή της ομάδας του Γιάννη, Μάικ Μπουντενχόλζερ, όπως αποκάλυψε το Capitano.gr, βρίσκεται στην Κρήτη και παρακολουθεί διακριτικά της προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ κάνει ειδικό πρόγραμμα στα σουτ με τον Ελληνα σούπερ σταρ, αφού είναι το κομμάτι που ειδικεύεται στους Μπακς.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, τόνισε χαρακτηριστικά: «Εχω ξαναέρθει στην Ελλάδα, αλλά πρώτη φορά έρχομαι για δουλειά. Τώρα είμαι μαζί με τον Γιάννη και δουλεύουμε μαζί, προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο Γιάννης είναι υπερήφανος που αγωνίζεται στην Εθνική. Όλοι στην ελληνική ομάδα είναι επαγγελματίες, δουλεύουν σκληρά, προετοιμάζονται σοβαρά για το Παγκόσμιο».

Και συμπλήρωσε: «Το Παγκόσμιο θα είναι μία μεγάλη εμπειρία για τον Γιάννη και θα τον βοηθήσει την επόμενη σεζόν στο NBA.»

Ολοκληρώνοντας, ο Μπεν Σάλιβαν υπογράμμισε: «Θα μείνω μέχρι τέλος Αυγούστου στην Ελλάδα, μέχρι δηλαδή που θα φύγει η Εθνική για την Κίνα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά με τον Γιάννη. Δυστυχώς, όμως, δεν θα μπορέσω να είμαι στην Κίνα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μπακς στα Δύο Αοράκια
Η φοβερή τάπα του Γ. Αντετοκούνμπο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.