Οι Μπακς στα Δύο Αοράκια

SMS
22:09 | 07/08/2019

Άνθρωποι των Μπακς βρίσκονται στα Δύο Αοράκια και έχουν... από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε photos.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κρήτη για τα δύο φιλικά της Εθνικής στα Δύο Αοράκια δεν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μόνο του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης, αλλά και των Μπακς.

Η ομάδα του Giannis παρακολουθεί την πορεία του παίκτη της στην προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας, ενώ μέλη των Μπακς είναι η «σκιά» του, ακόμα και στην Κρήτη. Παράλληλα, έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στον Θανάση, ο οποίος από εφέτος αποτελεί και αυτός μέλος της ομάδας του αδερφού του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ηράκλειο βρίσκεται μέλος του επιτελείου της Σούκι Χόμπσον (σχετική πρώτη ένθετη φωτό), όσο και ο ασίσταντ κόουτς του Μάικ Μπουντενχόλζερ, Μπεν Σάλιβαν.

Θυμίζουμε ότι η Χόμπσον είναι η επικεφαλής του τιμ των γυμναστών των Μπακς και η κορυφαία γυμνάστρια στο ΝΒΑ. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα ο Αντετοκούνμπο και είναι αυτή που ουσιαστικά φρόντισε να τον γυμνάσει σωστά και να «χτίσει» το σώμα που να αντέχει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μάλιστα, η Χόμπσον ήταν στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και παρακολούθησε, διακριτικά, τις πρώτες προπονήσεις της Εθνικής, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κρήτη (αναχώρησε για τις ΗΠΑ).

γυμναστρια-μπακς2.jpg#asset:116493

Οσον αφορά στον Σάλιβαν (σχετική δεύτερη ένθετη φωτό), αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και με την ευκαιρία παρακολουθεί διακριτικά τις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (ήταν και σε αυτή της Τρίτης και έκανε προπόνηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο). Η παρουσία του, δηλαδή, δεν έχει επίσημο χαρακτήρα. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος της προπόνησης και τη media day για τους εκπροσώπους του Τύπου, πήρε την μπάλα και έκανε σουτάκια με εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας.

ΣΑΛΙΒΑΝ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:116492

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρέλα για Αντετοκούνμπο και Εθνική - «εξαφανίζονται» τα εισιτήρια!

Η Εθνική δεν ήρθε στην Κρήτη για διακοπές

Ξανά εκτός ο Αντετοκούνμπο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.