Βολές Ζλάταν κατά Γκουαρδιόλα για την εξέλιξη του Χάαλαντ

19:00 | 03/11/2022

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν συμπαθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Η συνύπαρξή τους στην Μπάρτσα ήταν καταστροφική. Μάλιστα, ο Σουηδός αμφιβάλει κατά πόσο ο Καταλανός θα επιτρέψει στον Χάαλαντ να εξελιχθεί.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο που αφορά την επικαιρότητα μέσω της μεγάλης του συνέντευξης στο Canal+.

Εννοείται πως ο Σουηδός σταρ ρωτήθηκε για το φαινόμενο Έρλινγκ Χάλαντ και μίλησε γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, μέσω των δηλώσεών του δεν παρέλειψε να ρίξει βολές στον πρώην προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συγκεκριμένα, ο Ζλάταν είπε: "Μ' αρέσει ο Χάλαντ, πολύ κιόλας. Κάνει πράγματα που μπορεί να κάνει. Μου θυμίζει τον Ινζάγκι, τον Τρεζεγκέ και τον Βιέρι. Είναι η νέα βερσιόν αυτών των παικτών.

Για τον εάν ο Πεπ μπορεί να τον κάνει καλύτερο; Αυτό εξαρτάται από τον εγωισμό του Γκουαρντιόλα εάν θα τον αφήσει να γίνει μεγαλύτερος απ' αυτό. Δεν άφησε εμένα να γίνω μεγαλύτερος και πολλούς άλλους".

Γκουαρντιόλα και Ζλάταν δούλεψαν μαζί στην Μπαρτσελόνα κι αυτή η συνύπαρξη δεν είχε πάει καθόλου καλά απο ότι φαίνεται. Από τότε ο Σουηδός όποτε βρει ευκαιρία "πυροβολεί" τον Καταλανό.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.