Νίκος Μαχλάς: Iστορίες αποδυτηρίων με τον Ζλάταν

SMS

Ο Νίκος Μαχλάς και οι ανέκδοτες ιστορίες με τον Ζλάταν, όπως τις περιέγραψε στο Capitano.gr

Από το βράδυ της Κυριακής, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι... πρώην ποδοσφαιριστής. Ο Σουηδός υπερ-παίκτης αποφάσισε, στο φινάλε της σεζόν στην Ιταλία, στα 41 του χρόνια, να σταματήσει το ποδόσφαιρο με την φανέλα της Μίλαν. Ένας από τους πιο τεχνίτες, έξυπνους και ατακαδόρους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Το ποδοσφαρικό του ''ξεπέταγμα'' έγινε με την φανέλα του Άγιαξ. Μάλιστα, την σεζόν που ο Ιμπραίμοβιτς άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, συνυπήρχε στην ομάδα μαζί με τον Νίκο Μαχλά, περιορίζοντας παράλληλα τον χρόνο συμμετοχής του Έλληνα φορ με τις σπουδαίες εμφανίσεις του.

''Πως μπορείς να είσαι πιο κοντός και να σκοράρεις πολύ;''

Είναι γνωστό ότι οι δυο τους είχαν εξαιρετικές σχέσεις, μάλιστα σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του στο Capitano.gr, o Nίκος Μαχλάς είχε αποκαλύψει ότι τον είχε φιλοξενήσει στην Κρήτη ενώ μοιράστηκε ανέκδοτες ιστορίες με τον Σουηδό.

''Ο Ζλάταν είναι… Ζλάταν. Μύθος. Θα γελάς πάντα μαζί του, έχει αυτή την τρέλα. Ο Ζλάταν είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ήθελε όμως πάντα να ‘’μειώσει’’ τους άλλους, χωρίς να ήθελε να το κάνει, για να δείξει πόσο καλός είναι αυτός. Ήταν από μικρό παιδί έτσι, τον έχω ζήσει πιο πολύ από όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα στο εξωτερικό. Ήμασταν συνέχεια μαζί, ερχόταν στο σπίτι μου στην Κρήτη, κάναμε παρέα, ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Ο Μίντο ζήλευε τον Ζλάταν.

Ενώ όπως τόνισε, στην αρχή της κοινής τους πορείας ο Ζλάταν του έλεγε ο Σουηδός παιχταράς: ''Πως μπορείς εσύ που είσαι πιο κοντός να σκοράρεις τόσο πολύ, πρέπει να γίνω καλύτερος''

social_0956c528d6b5ffc43dfd8a2cf23417978454070f.jpg#asset:454175


Η ιστορία με το παπούτσι του Μίντο

Ο Νίκος Μαχλάς, περιέγραψε και την ικανότητα του Ζλάταν με τις ατάκες αλλά και την ιστορία με τον εκνευρισμένο Μίντο. ''Ο Ζλάταν τρέφεται από αυτά που λέει, από τις ατάκες του, αποκτά αυτοπεποίθηση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν στα αποδυτήρια τότε. Ο Ζλάταν, πάντα είχε παράπονο γιατί αυτά που έκανε στην προπόνηση, δεν τα έκανε στο γήπεδο.''

''Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι...'' λέει ο Μαχλάς και συνεχίζει: ''Ξεκινήσαμε σε ένα ματς μαζί με τον Ζλάταν, βγήκα αλλαγη, μπαίνει ο Μίντο μέσα και σε μια φάση που μπορεί να δώσει πάσα ο Ζλάταν στον Μίντο για να τελειώσει τη φάση, δεν του την δίνει, περνάει τον τερματοφύλακα και πανηγυρίζει. Αργότερα, στα αποδυτήρια, εγώ καθόμουν δίπλα με τον Ζλάταν, αρχίζει ο Σουηδός τα... δικά του, ο Μίντο εκνευρίζεται και πετάει το παπούτσι του με τις τάπες στον Ζλάταν και το παπούτσι ''σκάει'' ανάμεσα σε μένα και τον Ζλάταν. Φαντάσου, έσπασε το πλακάκι πίσω μας.''

H Ferrari και τα γέλια Ζλάταν - Μαχλά

''Είχα αγοράσει μια Porsch, ο Ζλάταν μια Ferrari, ο Μίντο πάντα μας ακολουθούσε. Βλέπει τη Ferrari ο Μίντο σε μια προπόνηση, την επόμενη ημέρα έρχεται με μια Ferrari. Εμείς σκάμε στα γέλια βλέποντας τον με το καινούριο αυτοκίνητο. Μετά την προπόνηση πάει να φύγει ο Αιγύπτιος με το αυτοκίνητο, ο οποίος δεν ήξερε να οδηγάει καλά, ο δρόμος ήταν γλιστερός και κάνει 4-5 ''Τετακέ'' και εμείς ''πεθαίνουμε'' στο γέλιο. Μας φώναξε να τον βοηθήσουμε και ο Ζλάταν μου λέει ''πάμε να φύγουμε'', μια ακόμα ιστορία που περιέγραψε σε συνέντευξη του στο Livetalks, ο σπουδαίος Έλληνας επιθετικός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.