Wonder Boy... Βάτερμαν

ΟΦΗ

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ βγάζει προσωπικότητα και εμπειρία την πιο κρίσιμη στιγμή.

Είναι ο... μαθουσάλας του Ομίλου και το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε για ν' αποτελέσει τον φύλακα-άγγελο του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Το βιογραφικό του φυσικά και τα λέει όλα, με τον Ολλανδό τερματοφύλακα να έχει υψηλού επιπέδου "παραστάσεις". Αποτελεί γενικά μία εξαιρετική περίπτωση και αποτέλεσε μία από τις "δυνατές" κινήσεις του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Ο 37χρονος πορτιέρε δεν ήρθε στην Κρήτη απλά για να... κολλήσει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα, αλλά έδειξε από την πρώτη στιγμή τη διάθεση να βοηθήσει.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν μοιράστηκε τον χρόνο συμμετοχής με τον Δημήτρη Σωτηρίου και είναι αλήθεια ότι υπήρξαν αγώνες, που είχε ορισμένες κακές στιγμές.

Στο τελευταίο, πάντως, ματς της κανονικής περιόδου, απέναντι στον Άρη, αλλά και στα πέντε μέχρι τώρα των πλέι άουτ, ο Μπόι Βάτερμαν έχει πάρει γάντια βασικού στο συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια.

Και με τον ενθουσιασμό ενός... wonder boy, σε συνδυασμό με την αναμφισβήτητη ποιότητα του, κάνει πολύ καλά παιχνίδια.

Εμπνέει γενικότερα ασφάλεια και εμπιστοσύνη και έχει πραγματοποιήσει ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις.

Το βεληνεκές του σίγουρα είναι τέτοιο που παρέχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον ΟΦΗ, ο οποίος έχει στην εστία του μία σημαντική μονάδα.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, που δουλεύει με σοβαρότητα ακόμη και στα ποδοσφαιρικά του... γεράματα και έχει αναλογιστεί πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης.

Παρουσιάζεται σταθερός και σίγουρος και δεν είναι υπερβολή πως στο μίνι πρωτάθλημα της παραμονής έχει χαρίσει βαθμούς στον Όμιλο με τις αποκρούσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή... «σκύλος»!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.