Προσοχή... «σκύλος»!

ΟΦΗ

Το «πίτμπουλ» πήρε τις ανάσες του και ετοιμάζεται για την επιστροφή. Ο «βιονικός» και αναντικατάστατος Μεγιάδο

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση μπαταρίας. Δεν τελειώνει ποτέ. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο, περί ου ο λόγος, μετράει οκτώ συνεχόμενα 90λεπτα, από τα πολλά που έχει αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν. Από τις 27 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη μέχρι και το τελευταίο, χρονικά, με την ΑΕΛ στη Λάρισα, ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς και έχει παίξει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Και δεν σταματάει εκεί, αφού συνολικά εφέτος έχει παίξει σε 19 90λεπτα, ενώ αν προσθέσουμε τα συνεχόμενα, χωρίς να βάλουμε στην εξίσωση τα ματς που απουσίασε, από τις 31 Ιανουαρίου έχουν σήμερα παίζει και τα 90 λεπτά στα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός. Η τελευταία του αλλαγή έγινε στις 26 Γενάρη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης όπου αποχώρησε στο 74'.

μεγιαδο-αριθμ.jpg#asset:302517



Πού θέλουμε να καταλήξουμε με αυτό; Όχι μόνο στο ότι ο Μιγκέλ είναι από τα βασικά γρανάζια του εφετινού ΟΦΗ, ειδικά όταν... έσφιξαν τα γάλατα και άρχισαν οι μάχες των πλέι άουτ, αλλά επειδή ακριβώς είναι «βιονικός» θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εξ ου η ξεκούραση στις τελευταίες προπονήσεις και οι απαραίτητες ανάσες για να είναι το ίδιο έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Θυμίζουμε ότι απόψε το απόγευμα στις 17:00 ο ΟΦΗ επιστρέφει στις προπονήσεις και μπαίνει στην τελική ευθεία για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Απόψε, λοιπόν, θα δούμε αν ο Αργεντινός θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται αφού η διακοπή αλλά και η διαχείριση από πλευράς τεχνικού επιτελείου έδωσαν σημαντικές ανάσες και δυνάμεις στον παίκτη.

Το «πίτμπουλ» έχει βρει τον καλό του εαυτό, είναι ξανά ο ποδοσφαιριστής που... δαγκώνει στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και έχει βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στη βελτιωμένη εικόνα στην άμυνα στα πλέι άουτ. Όλοι ξέρουμε ότι ο Μεγιάδο αλλάζει τις ισορροπίες και προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Εφέτος άργησε να βρει τον εαυτό του, παρασύρθηκε από τη μετριότητα της κρητικής ομάδας, αλλά στα τελευταία ματς έκανε το restart και «φωνάζει» δυναμικά «παρών» όντας ένας από τους game changers της ομάδας του Νιόπλια.

Και επειδή τελευταία μιλάμε πολύ για MVP, ο Μεγιάδο σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλέι άουτ και η παρουσία του έθεσε διαφορετικές βάσεις στη μάχη του ΟΦΗ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ναμπί: Η παραμονή φέρνει... παραμονή

Η Λαμία και η «εκδίκηση» του Νιόπλια


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.