Βούρος σημαίνει εγγύηση

SMS

Ο στόπερ του ΟΦΗ εξελίσσεται από νωρίς σε υπερπολύτιμη μονάδα των «ασπρόμαυρων».

Ο Πραξιτέλης Βούρος ήρθε στον Όμιλο για να δώσει ασφάλεια και σιγουριά στα μετόπισθεν του Ομίλου και με το «καλημέρα» ανταποκρίνεται πλήρως στον ρόλο του.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει μπει περίφημα στη σεζόν και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Η αμυντική λειτουργία είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας, ωστόσο ο Μυτιληνιός άσος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του.

Έχει αρκετά αποφασιστικές αντιδράσεις, είναι πολύ δυνατός και κερδίζει τις περισσότερες από τις «μονομαχίες» που δίνει στο χορτάρι.

Μπορεί το σύνολο του Γιώργου Σίμου να μην έχει ακόμη κρατήσει το μηδέν πίσω σε επίσημο παιχνίδι, όμως είναι γεγονός πως έχει πιο συγκροτημένη εικόνα στην άμυνα του, σε σχέση με την περασμένη περίοδο.

Ο ΟΦΗ είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά πέρυσι, είχε δεχτεί πάρα πολλά γκολ, αλλά πλέον τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

Μέχρι τώρα ο Βούρος έχει ξεχωρίσει και η επιλογή του αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εύστοχη. Ήταν, άλλωστε, περιζήτητος, στοιχείο που κάνει ακόμη πιο σημαντική την προσθήκη του στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Από τα φιλικά κιόλας της προετοιμασίας είχε φανερώνει δείγματα της ποιότητας του. Και στις επίσημες αναμετρήσεις, πάντως, είναι εξαιρετικός και εμπνέει σιγουριά με το «ανάστημα» του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο χρόνος κυλάει υπέρ του, παρόλο που αν και νεοφερμένος στο «Γεντί Κουλέ», μοιάζει σα να βρίσκεται χρόνια στην ομάδα.

Προσαρμόστηκε άμεσα στο σύνολο του Σίμου και βγάζει ηγετική φυσιογνωμία. Το τεχνικό επιτελείο, έτσι, ήξερε πολύ καλά γιατί τον είχε στην κορυφή της λίστας με τους κεντρικούς αμυντικούς και γιατί επέμενε τόσο για να τον αποκτήσει.

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη μέχρι σήμερα καλοκαιρινή μεταγραφή του ΟΦΗ και είναι γεγονός πως έχει ακόμη πολλά να δώσει στους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο leader που έψαχνε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.