«Χ»αμένη ευκαιρία

19:18 | 31/01/2019

Με τον Παπαστεριανό να χάνει στο 90' την ευκαιρία του αγώνα, ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Όμιλος δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, παρά το γεγονός πως έκανε μια αρκετά καλή προσπάθεια και σίγουρα θα μπορούσε ν’ αποχωρήσει νικητής από τον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν την εκπνοή της συνάντησης, άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν τεράστια ευκαιρία για να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς με τον Παπαστεριανό. Στο φινάλε, όμως, πήραν ένα βαθμό και παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «κυανόλευκοι», από τη μεριά τους, για 4ο συνεχόμενο ματς προηγούνται, αλλά δεν παίρνουν τη νίκη.

Ο Στρέζος υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης και Γιαννούλης. Οι Νάστος και Μεγιάδο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ναμπί ν’ αναλαμβάνει τον οργανωτικό ρόλο. Στις πλευρές της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Νέιρα και Κοροβέσης και στην κορυφή ο Γιακουμάκης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μια σημαντική στιγμή με τον Κουλούρη στο 8’. Σταδιακά, βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» ισορρόπησαν και το ματς είχε αποκτήσει ένα καλό ρυθμό. Ο ΟΦΗ είχε διάθεση και με τους Ναμπί και Νέιρα να βγάζουν ωραίες συνεργασίες, δημιουργούσε προϋποθέσεις και απείλησε στο 15’ με τον Γιακουμάκη.

Στο 33’, βέβαια, ο Όμιλος βρέθηκε να χάνει, καθώς «πληγώθηκε» και πάλι από στημένη φάση. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χατζηισαΐας πήρε την κεφαλιά και ο Κουλούρης με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-1. Η αντίδραση, όμως, της ομάδας του Καραμπετάκη ήρθε άμεσα. Στο 37’, έπειτα από όμορφη συνεργασία, ο Κοροβέσης «έκοψε» την μπάλα στον Νέιρα, που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά, είχε την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν κατάφερνε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τον Μέγιερι. Το θετικό, στον αντίποδα, για τους γηπεδούχους ήταν πως δεν είχαν επιτρέψει στον αντίπαλο να πλησιάσει στα καρέ τους με αξιώσεις. Ο Όμιλος ήλεγχε απόλυτα την αναμέτρηση και είχε δύο αξιόλογες φάσεις, στο 76’ με τον Μπράουν και στο 80’ με τον Ναμπί. Στο 90’, βέβαια, ο Παπαστεριανός έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας για τον ΟΦΗ, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μέγιερι από το ύψος του πέναλτι.

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (78’ Παπαστεριανός), Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέσης (66’ Ντίνας), Γιακουμάκης (75’ Βουό).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Μπουσουλατζιτς, Κιβρακίδης (44’ λ.τρ. Νάτσος), Ουάρντα, Μάντσον (79’ Ούμπιδες), Κουλούρης, Μπρούνο (65’ Ενσικουλού), Ρισβάνης, Καρασαλίδης.

 

Θυμηθείτε το live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.