«Χ»αμένη ευκαιρία για τον Γιούχτα κόντρα στον Ολυμπιακό Β'

15:04 | 04/11/2023

Ο Γιούχτας έκανε την ανατροπή στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Β', αγκάλιασε τη νίκη, αλλά έχασε δύο βαθμούς στα τελευταία λεπτά κι έμεινε στο 2-2, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα. Ο Γιούχτας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και οι φάσεις λιγοστές.

Αντίθετα με το δεύτερο όπου η ομάδα των Αρχανών μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53' με κεφαλιά του Αλεξόπουλου. Εξι λεπτά αργότερα ο Γιούχτας έφτασε στην ανατροπή με τον Ροβίθη να κάνει το 2-1 με εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Ο Γιούχτας είχε το μομέντουμ για να σφραγίσει το τρίποντο, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ο Ολυμπιακός Β' ισορρόπησε και στο 80ο λεπτό βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Παπακανέλλο.

Το ματς έγινε... ροντέο στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίτο γκολ, αλλά το 2-2 δεν άλλαξε και ο Γιούχτας έχασε την ευκαιρία για μία σπουδαία νίκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.