Χανιά-Γιούχτας: Βίοι αντίθετοι - Η δύσκολη συνέχεια

09:00 | 25/03/2024

Το ξεκίνημα των δύο Κρητικών ομάδων σε πλέι οφ και πλέι άουτ και ο χαμός στις βαθμολογίες.

Ένα στα δύο είχαν οι Κρητικές ομάδες στα χθεσινά παιχνίδια της Super League 2, με τα Χανιά να γνωρίζουν τη συντριβή με 5-1 από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα των πλέι οφ και τον Γιούχτα να παίρνει μεγάλο διπλό στην έδρα της Παναχαϊκής (0-1) στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Τα Χανιά έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Athens Kallithea και να ανέβουν στην πρώτη θέση (η Καλλιθέα παίζει σήμερα με την Ηλιούπολη εκτός), ενώ η ομάδα του Γιούχτα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη 2η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή. Η ομάδα του Ταουσιάνη παίζει πάλι εκτός, με την Καλαμάτα, η οποία είχε ρεπό στην πρεμιέρα και η οποία είναι στο -4 από τα Χανιά. Εύλογα γίνεται αντιληπτό ότι οι βαθμολογικές ισορροπίες πλέον είναι πολύ λεπτές και μόνο η Καλλιθέα, αν κερδίσει σήμερα, έχει την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα.

Στα πλέι άουτ, η 1η αγωνιστική ήταν λειψή, υπάρχουν εκκρεμότητες, αλλά ο Γιούχτας επικεντρώνεται πλέον στην επόμενη δύσκολη αποστολή. Την προσεχή Κυριακή υποδέχεται το Αιγάλεω που είναι στο -1, αλλά και με ματς λιγότερο και όπως γίνεται αντιληπτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ακόμη ένας «τελικός» για το συγκρότημα των Αχαρνών.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. Athens Kallithea 24

2. Χανιά 22

3. Ιωνικός 21

4. Ηλιούπολη 18

5. Καλαμάτα 18

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

1. Διαγόρας* 14

2. Γιούχτας 14

3. Αιγάλεω* 13

4. Ολυμπιακός Β* 12

5. Παναθηναϊκός Β* 11

6. Παναχαϊκή 11

*Ματς λιγότερο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.