Χανιά: «Ήρθε η στιγμή για την Super League»

09:17 | 26/06/2020

Οι οπαδοί των Χανίων, ζητούν να ανέβει η ομάδα στη Super League 1 μέσω αναδιάρθρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου φιλάθλων των Χανίων:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4 αναλογιζόμενος την κρισιμότητα που παρουσιάζει αυτή η περίοδος, περιμένει με μεγάλη αγωνία τις τελικές αποφάσεις που θα προκύψουν για την αναδιάρθρωση!

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας μας, Αντ. Ροκάκη, ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει το δίκαιο του αιτήματος μας.

Εμείς θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο, κάτι που αποδείχτηκε αδύνατο. Αυτό όμως που είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίζαμε μέσα στο γήπεδο, θέλουμε τώρα να το κερδίσουμε μέσω της αναδιάρθρωσης που θα γίνει!

Καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση το φίλαθλο κόσμο της πόλης, γενικότερα το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού Χανίων, αλλά και τους άρχοντες του Νομού μας, μεταξύ των οποίων και τους πολιτικούς εκπροσώπους να ενδιαφερθούν στην πράξη για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, να βοηθήσει, ώστε να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα μας.

Δε ζητάμε χάρες, αλλά το αυτονόητο που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε η στιγμή το όνομα “Χανιά” να ακουστεί στη Σούπερ Λιγκ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» στα Χανιά

Χανιά: «Άνοδο μέσω αναδιάρθρωσης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.