Τα χαμόγελα της πρώτης ημέρας και το αποψινό φιλικό

10:00 | 13/07/2019

Η πρώτη μέρα στο Άπελντοορν είχε χαμόγελα και μεγάλη διάθεση - σήμερα το πρώτο φιλικό με την Μπέρσοτ (16.00 - Capitano.gr)

Ολοκληρώθηκε με διπλή προπόνηση το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/07) και τα μηνύματα στον ΟΦΗ είναι αν μη τι άλλο θετικά.

Μπορεί η προετοιμασία να βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα της, ωστόσο είναι πλέον ολοφάνερο πως το κλίμα έχει αλλάξει.

Παίκτες ευδιάθετοι, με το χαμόγελο και με πολλή όρεξη μπαίνουν στο γήπεδο για προπόνηση. Στοιχείο πολύ σημαντικό, το οποίο φυσικά φανερώνει πως άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που επικρατούν πια στον ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές είναι «διψασμένοι» για μπάλα και ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα.

Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι εξαιρετικές, με τον Φερέιρα να είναι ο πιο πλακατζής και να δέχεται τα περισσότερα πειράγματα. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι ν’ αρχίσει η δουλειά. Από το σημείο εκείνο και μετά υπάρχει απόλυτη σοβαρότητα και επαγγελματισμός. Το πρόγραμμα είναι ευχάριστο, αφού περιλαμβάνει και πολλή μπάλα, οπότε οι «ασπρόμαυροι»  το απολαμβάνουν.

Ώρα για δράση

Από’ κει και πέρα, σήμερα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της σεζόν. Στις 16.00 ώρα Ελλάδας ο Όμιλος κοντράρεται με την Μπέρστοτ, ομάδα Β’ Βελγίου και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Sportpark Wiesel, όπου κάνουν την προετοιμασία τους οι «ασπρόμαυροι».

Πρόκειται σίγουρα για ένα δυνατό «τεστ» από το οποίο θα βγουν συμπεράσματα. Σίγουρα το ρόστερ έχει κενά, όμως ο Γιάννης Σαμαράς θα κάνει ένα αρχικό τσεκάρισμα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, βέβαια, δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και αυτοί που δε θ’ αγωνιστούν, θα κάνουν πρωινή προπόνηση.

proponisi-ofi1.jpg#asset:109260

Ο «Τσίλια» κι ο Σακόρ

Αν, πάντως, στην… πρεμιέρα στο Άπελντοορν κάποιοι ξεχώρισαν αυτοί ήταν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Βαγιεμπά Σακόρ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει αποφασισμένος να πετύχει στον ΟΦΗ και φανερώνει ότι θα βοηθήσει και στο σκοράρισμα. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, ωστόσο ο Έλληνας παίκτης φαίνεται να «βαδίζει» σωστά.

Όσον αφορά, τώρα, στον Νορβηγό μέσο, δεν προκαλεί έκπληξη αν αποτελέσει την «αποκάλυψη» του Ομίλου. Την περασμένη σεζόν οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να προσφέρει, όμως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που χαίρεσαι να βλέπεις. Η απλότητα, η ηρεμία του και η εξυπνάδα του μπορούν να «απογειώσουν» τη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σίμος θα κριθεί όπως όλοι

Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Σίμος

Ανακοινώνεται και ο Παπαπαναγής

Στο πλευρό του Σϊμου ο Κεσόγλου

Στην Ολλανδία και ο Στιβ Κιν, θα φέρει «δώρα»; 

Το Capitano.gr στην προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.