Χατζής: «Υψηλό το επίπεδο της διοργάνωσης»

14:33 | 11/04/2018

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ Νίκος Χατζής, μίλησε στο Capitano.gr για την τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στη Χερσόνησο.

Ο Καλαματιανός προπονητής μιλά στο Capitano.gr με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία, τονίζοντας πως το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό. Παράλληλα γυρίζει πίσω 18 χρόνια, όταν σαν σήμερα (11/4) κατακτούσε με την ΑΕΚ το κύπελλο Σαπόρτα.

Για την τελική φάση που συμμετέχει και η ΑΕΚ, πως βλέπει την δυναμική των ομάδων: «Σίγουρα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και όλες οι ομάδες που μετέχουν σε αυτό το τουρνουά είναι πολύ δυνατές, πιστεύω ότι η δική μας ομάδα έφτασε ως εδώ άξια και ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σε μια τέτοια διοργάνωση όπως είναι το final 6 τα παιδιά αποκτούν μεγάλη εμπειρία και πολλές εικόνες για την συνέχεια της καριέρας τους».

Πως βλέπετε την διοργάνωση και την φιλοξενία: «Εμείς φτάσαμε χθες το βράδυ αργά αλλά η φιλοξενία που ζήσαμε μέχρι τώρα, το γήπεδο πολύ ωραίο με καλές εγκαταστάσεις, πιστεύω ότι αυτοί που ασχολήθηκαν για να διοργανώσουν αυτό το event το έκαναν με αγάπη και μεράκι όπως άλλωστε και φαίνεται».

Σήμερα συμπληρώνονται 18 χρόνια όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα: «Πολλές ωραίες αναμνήσεις, ένα πολύ σημαντικό γεγονός το να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, είχαμε πολύ δυνατή ομάδα και καταφέραμε να παίξουμε έναν καλό τελικό όπου πήραμε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά και αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουμε διαχείριση του σκορ και να πάρουμε αυτή τη μεγάλη κούπα. Στη Λοζάνη γράψαμε την δική μας ιστορία με αρκετό κόσμο όπου ήρθε να μας δει και όλοι το χαρήκαμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.