Χωρίς κόσμος ξανά τα ματς στο Λίβερπουλ

22:53 | 30/12/2020

Η Βρετανική Κυβέρνηση ανακοίνωσε την μεταφορά της περιφέρειας του Λίβερπουλ στο επίπεδο 3 των περιορισμών για τον κορονοϊό και έτσι οι αγώνες στην πόλη θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Μεγάλη Βρετανία έχει οδηγήσει την Κυβέρνηση της χώρας στη λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/12) ανακοινώθηκε και ένα μέτρο το οποίο έχει άμεσες συνέπειες για τη Λίβερπουλ και την Έβερτον. Οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν πλέον να έχουν στις εξέδρες τους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, η περιφέρεια του Λίβερπουλ ανέβηκε από το επίπεδο επιτήρησης 2 στο 3 κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι αγώνες θα πρέπει να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι, τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Έβερτον δεν θα μπορούν να έχουν στις εξέδρες τους ούτε αυτούς τους 2.000 οπαδούς που είχαν στα τελευταία ματς.

Να τονίσουμε ότι οι φίλοι των δύο ομάδων ίσα που πρόλαβαν να παρακολουθήσουν από τρία ματς. Για την ακρίβεια οπαδοί στο Άνφιλντ βρέθηκαν στους αγώνες της Λίβερπουλ με τη Γουλβς, την Τότεναμ και τη Γουέστ Μπρομ, ενώ στο Γκούντισον Παρκ είδαν τα ματς της Έβερτον με την Τσέλσι, την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.