Ερωτηματικό ενόψει Λαμίας: Χριστογεώργος, Μπάουμαν ή Σωτηρίου;

SMS
12:36 | 10/09/2023

Ο τραυματισμός του Χριστογεώργου, η προσθήκη του Μπάουμαν και η καλή εμφάνιση του Σωτηρίου στο φιλικό με τα Χανιά δημιουργούν ερωτηματικά ενόψει Λαμίας (Σάββατο, 17.30)

Μέσα μόλις σε διάστημα λίγων ημερών, η θέση του τερματοφύλακα στον ΟΦΗ έχει ερωτηματικά. Όχι για την σεζόν αλλά για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία (Σάββατο, 17.30). Μέσα σε μικρό διάστημα έχουν γίνει... όλα. Ο ΟΦΗ πούλησε τον Μανδά, πήρε τον Μπάουμαν ενώ ο κίπερ που θεωρείται βασικός, ο Χριστογεώργος τραυματίστηκε στο φιλικό με τα Χανιά.

Ο Χριστογεώργος υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού και αυτό ίσως αλλάξει τις συνθήκες ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία για την θέση του βασικού τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια. Ίσως, ο Έλληνας κίπερ που δείχνει σε καλή κατάσταση, να είναι έτοιμος όμως την δεδομένη στιγμή αυτό δεν μοιάζει σίγουρο, μένει να δούμε πόσο θα μείνει εκτός.

Από κει και πέρα, οι επιλογές είναι δύο για τον Νταμπράουσκας: ο νέος Μπάουμαν ή ο... παλιός Σωτηρίου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδειξε στο φιλικό του Σαββάτου ότι είναι καλά, μάλιστα χρειάστηκε να το αποδείξει σε 2-3 περιπτώσεις στο β' μέρος. Από την άλλη ο Μπάουμαν θα προπονηθεί, θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και ανάλογα με την κατάσταση του και φυσικά αυτή του Χριστογεώργου, θα αποφασιστεί αν θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο. Ένας... πονοκέφαλος από το πουθενά για τον Λιθουανό προπονητή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.