Δαμάστα: «Να διαφυλάξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό»

16:28 | 16/07/2020

Με νέα ανακοίνωση η Δαμάστα φρόντισε να στείλει το σωστό μήνυμα αυτή τη φορά με αφορμή το pasillo του ΟΦΗ.

Η Δαμάστα τονίζει ότι στόχος της με την προηγούμενη ανακοίνωση ήταν να τονίσει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, συγχαίροντας τον ΟΦΗ για την κίνησή του. Για να μη δημιουργούνται, λοιπόν, παρερμηνείες προχώρησε σε νέα ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει:

«Μετά την ανάρτηση video από το Damasta FC TV σχετικά με τον περσινό αγώνα Δαμάστα-ΠΟΑ και τις ενέργειες που πρέπει να διέπουν την συμπεριφορά μας στα γήπεδα, στέλνουμε το μήνυμα ότι πρέπει να διαφυλάξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, το ευ αγωνίζεσθαι και το σεβασμό που πρέπει να διέπει γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, νικητές και ηττημένους.

Η ενέργεια του ΟΦΗ να πραγματοποιήσει Pasillo στον Ολυμπιακό, αποτέλεσε την απόδοση σεβασμού στην πρωταθλήτρια ομάδα και ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε παράλληλα το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας έχει συμβάλει σε αυτό το δρόμο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.