Η Δαμάστα... θυμήθηκε το pasillo στον ΠΟΑ

Γ' Εθνική

Με αφορμή το pasillo του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό, η Δαμάστα εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρθηκε στη δική της περίπτωση, αυτή του 2019 όταν είχε κάνει αυτή την κίνηση στους παίκτες του ΠΟΑ.

Πάντως η ανακοίνωση προκαλεί ερωτηματικά για το λόγο που βγήκε, αφού δεν αμφισβήτησε κανείς τις ενέργειες της Δαμάστας ούτε έβαλε κάποιος σε σύγκριση τις δύο περιπτώσεις. Μία συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον ΟΦΗ θα ήταν κάτι πιο λογικό και σωστό.

Η ανακοίνωση:

«Η πρωτοβουλία του ΟΦΗ να κάνει pasillo για να τιμήσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αποτέλεσε μια από τις πιο όμορφες στιγμές φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα για το Ηράκλειο αυτές οι ενέργειες ποδοσφαιρικού πολιτισμού δεν είναι κάτι άγνωστο.

Μια από τις πρωτοπόρες ομάδες είναι η Δαμάστα, η οποία το 2019 είχε κάνει pasillo στον ΠΟΑ, αμέσως μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό, όπου οι Ατσαλενιώτες είχαν πάρει την πρόκριση στον τελικό! Η Δαμάστα με αυτή την ενέργεια συνεχάρη τον ΠΟΑ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον τελικό.

Mάλιστα η ΕΠΣΗ λίγες ημέρες μετά, στον τελικό του Κυπέλλου, τίμησε με το βραβείο Fair Play την Δαμάστα και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη.

Βέβαια το Pasillo τηρείται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της ΕΠΣΗ (τελικούς Κυπέλλου, Super Cup) αλλά το τηρούν και οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.