Αυτός δεν ήταν ΟΦΗ

Απόψεις

Το άσχημο για τον Όμιλο δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος διαχείρισης του ματς με τον Παναιτωλικό.

Η ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στους Αγρινιώτες θεωρείται «γκέλα» για τον ΟΦΗ. Παρόλα αυτά, χειρότερο και από το «στραβοπάτημα» ήταν η προσέγγιση που είχε το σύνολο του Γιώργου Σίμου στο παιχνίδι.

Γιατί σε καμία περίπτωση δε θύμισε την ομάδα της περασμένης περιόδου σε αναμετρήσεις της… συγκεκριμένης κατηγορίας, δηλαδή με μικρομεσαίους αντιπάλους.

Το πιο ανησυχητικό όλων για τους «ασπρόμαυρους» ήταν η εμφάνιση και όχι η απώλεια των δύο βαθμών μέσα στο «σπίτι» τους.

Οι ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου παρουσιάστηκαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της συνάντησης με μεγάλη νευρικότητα και η έλλειψη ηρεμίας δεν τους επέτρεψε ν’ αποδώσουν αυτό που πραγματικά μπορούν.

Όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο 42χρονος προπονητής, οι παίκτες του ήταν ανεξήγητα νευρικοί και «χάλασαν» το μυαλό τους, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

Τους έλειψε αυτή η ορμή και η… σπιρτάδα, που θα τους βοηθούσε κιόλας να φτάσουν στην ανατροπή. Ακόμη κι όταν ισοφάρισαν, δεν έδειξαν ικανοί να συνεχίσουν με υψηλή πνευματικά ένταση για να κάμψουν την αντίσταση των «κυανοκίτρινων».

Δημιουργικά, πλην της φάσης του γκολ του Νέιρα, ήταν υποτονικοί και έμειναν μακριά από τα γνωστά τους στάνταρ.

Ο ΟΦΗ δεν έβγαλε στο χορτάρι τη σιγουριά πως θα κυριαρχήσει πνευματικά του Παναιτωλικού και θα πάρει το «τρίποντο», έστω και αν βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.

Και στα λίγα καλά του διαστήματα, δεν ήταν συγκεντρωμένος για να καταφέρει να ολοκληρώσει και να δώσει ουσία στις προσπάθειες του. Είναι, επίσης, αρνητικό το γεγονός πως χωρίς ουσιαστικά ν’ απειληθεί, δεν μπόρεσε να κατακτήσει τη νίκη.

Το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο Γιώργος Σίμος, εξάλλου, δεν έχει σταθεί ποτέ σε προβλήματα, απουσίες και σε άλλου τέτοιου είδους παραμέτρους.

Την Πέμπτη (17/09) ακολουθεί ο Απόλλων Λεμεσού και ο Όμιλος οφείλει φυσικά να μπει με άλλη λογική στο παιχνίδι. Και αναμένεται να το πράξει… Το Europa League αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι αυτή τη φορά πρέπει να επιδείξουν τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρεμιέρα του ΟΦΗ: Όσα δεν είδατε

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1

Σίμος: «Ανεξήγητη νευρικότητα»

Στο «Γεντί Κουλέ» ο Μπούσης

Ενός λεπτού σιγή για τον Γιαλαμά

Με πέναλτι-VAR το γκολ του Παναιτωλικού

Κόσμος στα μπαλκόνια, συνθήματα στα μεγάφωνα

Σοκ με Βαζ!

Σίμος: Η νευρικότητα και το παιχνίδι των... ονείρων

Τετ α τετ Αυγενάκη-Μπούση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.