Δείξε μου τον παράγοντα σου να σου πω ποιος είσαι

Απόψεις

Η επίδειξη... καρυδιών από τον Κονέ, η επίθεση της ΑΕΚ στον ΟΦΗ και ο ποδοσφαιρικός της «πολιτισμός» μετά το κάζο

Για να το τελειώνουμε το θέμα γιατί πολύ τράβηξε και δεν χρειάζεται να αναλώνουμε τις ίδιες χαζομάρες που προσπαθεί να περάσει στα Μέσα η ΑΕΚ: Το να κατηγορείς την ΠΑΕ ΟΦΗ για φιλοξενία είναι ελεεινό, για να δανειστούμε μία λέξη που χρησιμοποίησε στη θέση της προς τους ρεπόρτερ της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε μία προσπάθεια μήπως και πείσει κανένα για τα χθεσινά αίσχη των ανθρώπων της.

Μιλάμε για τον ΟΦΗ που επί τρία συναπτά έτη έχει δώσει ρεσιτάλ φιλοξενίας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό ώστε να κοιτάζουμε σαν εξωγήινο τον Ηλία Πουρσανίδη κάθε φορά που περιμένει υπομονετικά για να υποδεχθεί την αποστολή αντίπαλης ομάδας, ένα προς ένα τα μέλη της.

Γι' αυτόν τον ΟΦΗ μιλάμε που το βράδυ της Κυριακής όχι μόνο έκανε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ που κατέβηκαν για το παιχνίδι, που όχι μόνο «κατάπιε» την εριστική συμπεριφορά τους ακόμα και πριν από τη σέντρα -δείγμα της προδιαγεγραμμένης διάθεσης των «κιτρινόμαυρων» να βάλουν μπουρλότο στο παιχνίδι έτσι και στράβωνε- που όχι μόνο άκουγε, χωρίς να οφείλει, κάθε αστείο παράπονό τους για κάθε τι που τους πείραζε στο «Γεντί Κουλέ», αλλά στη διάρκεια του αγώνα οι άνθρωποί του είχαν να αντιμετωπίσουν και τον προκλητικό και αψυχολόγητο Παναγιώτη Κονέ.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να βγάλουν τρελούς τους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον Παναγιώτη Κονέ να κάνει... επίδειξη καρυδιών στο 0-2, σε μία εξέδρα που είχε και παιδιά. Στην ΑΕΚ από χθες προσπαθούν μετά μανίας να πείσουν τους ρεπόρτερ για να πείσουν αυτοί με τη σειρά τους τον κόσμο ότι ο Κονέ όχι μόνο δεν έκανε χειρονομία, αλλά ο κακός ο ΟΦΗ φταίει για όλα και, κατά τους ΑΜΑΝ, μου 'φάγαν το μπιφτέκι μου. Ας ρωτήσουν τον κόσμο της ΑΕΚ αν τους αρέσει όλο αυτό που έγινε χθες στο «Γεντί Κουλέ» και κατά πόσο πιστεύουν πως αυτοί που εκπροσωπούν την Ένωση συνάδουν με την ιστορία της.

Βλέπετε, ο Φωτιάς δεν «έσφαξε» όπως ίσως θα περίμεναν τον ΟΦΗ. Χάθηκε το «μαξιλαράκι» της ΑΕΚ στη διάρκεια του αγώνα και κάπως έπρεπε να δικαιολογηθεί το απόλυτο κάζο του 3-3 από 0-3. Πρώτα η φιλοξενία της ΑΕΚ, έπειτα ο Μιλόγεβιτς. Για όλα φταίνε οι άλλοι ποτέ οι ίδιοι οι επικεφαλής.

Ο Παναγιώτης Κονέ, βέβαια, έκανε επίδειξη... καρυδιών στον ΟΦΗ γιατί εκεί βρήκε να τα κάνει, εκεί βρήκε να πουλήσει μαγκιά. Στο γήπεδο της ομάδας που βρίσκεται ο φίλος του Γιώργος Σαμαράς ο Παναγιώτης Κονέ όχι μόνο πρόσβαλε τον ΟΦΗ και τον κόσμο του, αλλά ντρόπιασε την ίδια την ΑΕΚ, η οποία όμως φαίνεται ότι πλέον θέλει να ξεχωρίζει από τέτοιες συμπεριφορές ψευτομαγκιάς.

Ο ΟΦΗ αν ήθελε θα μπορούσε να το τραβήξει το θέμα και να δείξει σε όλο το πανελλήνιο τα πεπραγμένα της ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» και τη δική της συμπεριφορά εκεί που δεν υπήρχαν κάμερες. Ο ΟΦΗ, όμως, δεν είναι ΑΕΚ και βασικά δεν είναι καμία άλλη ομάδα. Ευτυχώς. Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει το δρόμο του ακόμα κι αν σε κάποιες «διασταυρώσεις» θα πέφτει σε «Κονέδες», «Παπαδόπουλους» και «Δημητριάδηδες». Θα συνεχίσει στο δρόμο προς τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και δεν θα αφήνει κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπειά του. Οι υπόλοιποι ας μοιράζουν θέσεις και non papers. Κανέναν δεν πείθουν πλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η προκλητική συμπεριφορά του Κονέ

Ξεκάθαρος ο ΟΦΗ: «Μυθεύματα τα περί προπηλακισμών στο γήπεδό μας»

Συνεχίζει να «φωνάζει» η ΑΕΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.