Ο δεκάλογος του Κοσμά Τσιλιανίδη

SMS
19:32 | 18/06/2019

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, η παρουσία του στον Αστέρα, τι λένε στην Τρίπολη, το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή, με την απόκτηση του Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και το Capitano.gr σάς παρουσιάζει 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. Η θητεία του στον Ηρακλή του Νίκου Παπαδόπουλου, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τι λένε στην Τρίπολη για τον χαρακτήρα του και άλλα.

1. Αποτελεί ανακάλυψη του Νίκου Παπαδόπουλου όταν ήταν στον Ηρακλή και αποτέλεσε ένα από τα βασικά μέλη εκείνης της ομάδας του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ.

2. Στον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε από τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος εξ αρχής διέκρισε το ταλέντο του και του έδωσε φανέλα βασικού. Δούλεψε πολύ και με τον Μάκη Χάβο.

3. Στον Αστέρα ο Τσιλιανίδης αποκτήθηκε ως «10άρι», αλλά γρήγορα άλλαξε θέση, αφού όλοι αντιλήφθηκαν ότι του ταιριάζει να παίζει είτε πίσω από τον φορ είτε στα άκρα.

4. Ο ίδιος, πάντως, προτιμά να αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του. «Εχω παίξει πολλές φορές και ως αριστερός εξτρέμ», έχει δηλώσει.

5. Ο Τσιλιανίδης έχει τρέλα με τα σκυλιά, πολλές φορές αναλαμβάνει την υιοθεσία αδέσποτων και είναι μέλος σε διάφορες φιλοζωικές δράσεις.

6. Πριν τον αποκτήσει ο Αστέρας Τρίπολης από τον Ηρακλή το 2016 ο παίκτης είχε βρεθεί κοντά στον Πανιώνιο. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο ίδιος προτιμούσε να παίξει εκεί, αλλά τελικά την τελευταία στιγμή τον κέρδισε η αρκαδική ομάδα.

7. Κατά το πρόσφατο παρελθόν το όνομά του είχε ακουστεί για τους λεγόμενους «μεγάλους». Φέτος, υπήρξε έντονη φημολογία ότι τον ήθελε ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό, αλλά ουδέποτε κάποιους από τους «πράσινους» μίλησε μαζί του.

8. Στην Τρίπολη έχουν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του. Οι άνθρωποι του Αστέρα μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί, με τρομερή όρεξη για δουλειά και σεβασμό προς τους προπονητές. Μάλιστα, τονίζουν ότι ποτέ δεν πήραν τα μυαλά του «αέρα», συνεχίζοντας πάντα τη σκληρή δουλειά για να εξελίσσεται.

9. Η προοπτική του ΟΦΗ του άρεσε εξ αρχής. Το όλο κλίμα, οι άνθρωποι της διοίκησης, το μέλλον, το πρότζεκτ που ετοιμάζεται. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της κρητικής ομάδας έδειξε θετικός.

10. Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται. Ο Τσιλιανίδης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Ηρακλή και σε κάθε ευκαιρία ρωτά να μαθαίνει νέα για τους «κυανόλευκους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται ο Τσιλιανίδης για τον ΟΦΗ

Οταν ο Τσιλιανίδης «πλήγωσε» τον ΟΦΗ

Παράσχος στο Capitano.gr: «Ο Τσιλιανίδης θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.