Δεληγιαννίδης στο Capitano.gr: «Στον ΟΦΗ ξέρουν από ποδόσφαιρο»

11:29 | 11/07/2019

Το Capitano.gr συνάντησε τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στο Απελντορν και μας μίλησε για τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έχει αποχωρήσει από τον ΟΦΗ και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού του, ωστόσο πολλά πράγματα τον συνδέουν με την πρώην ομάδα του. Ακόμα και το Απελντορν, όπου μέχρι την Πέμπτη ο Δικέφαλος έκανε προετοιμασία και από την Παρασκευή θα αρχίσει τη δική του ο ΟΦΗ.

Ο απεσταλμένος του Capitano.gr στην ολλανδική πόλη, Δημήτρης Πιτσουλάκης, συνάντησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ λίγο πριντην αναχώρηση της αποστολής από εκεί με προορισμό την Ρουμανία και μίλησαν για τη νέα του προσπάθεια στους νταμπλούχους, αλλά και τον ΟΦΗ. Ο 22χρονος μέσος δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει όσα έζησε στον Όμιλο στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Πλατανιά, ενώ έστειλε την δική του ευχή για τη νέα χρονιά.

«Απίστευτα όσα ζήσαμε»

«Εννοείται ότι παρακολουθώ τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμουν μέλος του. Έζησα από κοντά όλη τη χρονιά και ειδικά όσα απίστευτα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου μείναμε στην κατηγορία. Η χρονιά πέρυσι στον ΟΦΗ δεν ξεκίνησε για μένα με τον καλύτερο τρόπο. Όταν βρήκα τα πατήματά μου, είχα έναν τραυματισμό που με άφησε μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα κάνω μία νέα προσπάθεια και δίνω το 100% για να κερδίσω μία θέση στον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Στον ΟΦΗ έχουν μπει άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο. Η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη και φαίνεται προς τα έξω αυτό. Πραγματικά εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, να έχει μία καλή χρονιά δίχως προβλήματα».

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:108692


Οσον αφορά στο νέο ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ, ο Δεληγιαννίδης υπογράμμισε: «Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να παραμείνω γιατί είναι ένα μεγάλο σκαλί για μένα. Η ομάδα έχει μεγαλώσει και θα είναι ό,τι καλύτερο για τη δική μου εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.