Δέλλας: «Τα παιδιά θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στον ΟΦΗ»

21:03 | 16/03/2024

Ο Δέλλας μίλησε για το αποτέλεσμα με την Κηφισιά, τα πλέι άουτ, αλλά και την αξιολόγηση του ρόστερ του ΟΦΗ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΟΦΗ στην Καισαριανή (0-0 με την Κηφισιά), ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στην εικόνα των ποδοσφαιριστών.

«Νομίζω πως κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι αν και ήμασταν κάπως νευρικοί σε ορισμένα σημεία, δίχως να μας πιέζει ο αντίπαλος. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και για αυτόν τον λόγο είμαι στενοχωρημένος γιατί εκτός έδρας πρέπει να παίζεις τα γκολ. Από εκεί και πέρα κρατάω την συγκέντρωση, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που όπως είπα πριν μας έλειψε. Η προσπάθεια έγινε, σε πολλά πράγματα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και συνεχίζουμε σε αυτό το mini πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε πιο πολύ τους βαθμούς της νίκης και αυτό θα επιδιώξουμε στα δύο παιχνίδια στην έδρα μας», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας: «Δεν ήμουν εδώ στο παρελθόν, υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε επιτέλους το διπλό που ψάχνουμε εδώ και καιρό. Με την ίδια προσήλωση θα πρέπει να δούμε όλα τα παιχνίδια, να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα που είναι πολύ σημαντικός για εμάς και έλειψε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το αν θα εμφανιστεί χαλαρός ο ΟΦΗ στα πλέι άουτ: «Όσο είμαι εγώ στον ΟΦΗ και το λέω κατηγορηματικά γιατί δεν έχουμε περιθώρια, εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση αγωνιστικά και βαθμολογικά και αυτά είναι αλληλένδετα. Στο διάστημα που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, τα παιδιά ανταποκρίνονται αρκετά καλά, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι παιχνίδια που πρέπει να πάρεις βαθμούς για ν’ αποφύγεις τις περιπέτειες. Έχω ζήσει αυτήν την κατάσταση και όσο πιο γρήγορα ξεφύγουμε από αυτήν την θέση, που δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα, τόσο καλύτερο για τους παίκτες ώστε να απελευθερωθούν».

Για την δική του αξιολόγηση: «Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα και θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα πράγματα για την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, προσπαθούν να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.