Δεν έχασε ούτε στην Άρτα!

16:21 | 26/02/2018

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League ο ΑΟΧ Κισσαμικός, που πήρε έναν βαθμό και στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκη, μετά το ισόπαλο 2-2.

Γεμάτο παιχνίδι στην Άρτα, όπου Καραϊσκάκης και ΑΟΧ Κισσαμικό έμειναν ισόπαλοι στο 2-2, σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι, άρχισαν το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς, όταν στο 11' μετά από φάουλ του Μακρίδη ο Μακρής με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Καραϊσκάκης θα μπορούσε να βρει κι ένα δεύτερο τέρμα στη συνέχεια, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα στο 31' ο ΑΟΧ Κισσαμικός να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Σάλιακας εκτέλεσε κόρνερ και ο Παντελάκης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 45' οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-1, όταν ο Νικολόπουλος είδε τον Ζιούλη πάνω στη γραμμή να σώζει το σουτ του και στην επαναφορά το νέο του σουτ να καταλήγει άουτ.

Με θέληση να βρουν και πάλι το γρήγορο γκολ μπήκαν στο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι. Τελικά τα κατάφεραν στο 59' με μια γκολάρα του Παπανίκου! Ο άσος της ΑΕ Καραϊσκάκη έπιασε ένα τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών για το 2-1. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα κι έψαξαν την ισοφάριση, με την ομάδα της Άρτας να προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν. Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 84' με αυτογκόλ. Συγκεκριμένα, ο Σελινιωτάκης έκανε την συρτή σέντρα, ο Νικολόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας κι άθελά του την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Κάπως έτσι, ο ΑΟΧ Κισσαμικός έσωσε τον βαθμό και συνέχισε να εντυπωσιάζει με την παρουσία του το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης (58' Κυριάκης), Ψιάνος (85' Ευαγγέλου), Μακρίδης (58' Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64' Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84' Νικόλτσης), Ξύδας (91' Γκίνη).

Πηγή:
gazzetta
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.