Δεν έχει περιθώρια ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος επιβάλλει με το… καλημέρα υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Το τουρνουά του Βόλου «έδειξε» και πάλι τα προβλήματα του ΟΦΗ και σίγουρα η φιλική νίκη με… buzzer beater επί του Ατρόμητου δεν βελτιώνει καθόλου τη γενική εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Έχει γίνει πολλή συζήτηση για τις επιλογές, αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ηρακλειώτικου συλλόγου, καθώς 10 μέρες πριν τη σέντρα, υπάρχουν κενά.

Η ομάδα δεν πείθει μέχρι τώρα, εμφανίζει προβλήματα σε όλες τις γραμμές και απόδοση της προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό.

Θα ήταν σίγουρα δύσκολο τέτοιο καιρό, οι μηχανές να δούλευαν στο φουλ και τα πάντα να πήγαιναν στην εντέλεια, όμως, από την άλλη πλευρά, οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάζουν ένα καθόλου ελκυστικό σύνολο στο χορτάρι.

Μέσα σ’ αυτό το δεκαήμερο ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του καλούνται να… συμμαζέψουν κάπως τα πράγματα, ώστε στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ να βρεθεί στο όσο πιο ικανοποιητικό επίπεδο γίνεται.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για εύκολη διαδικασία, αλλά ο Όμιλος πρέπει να βελτιωθεί, για να μη χάσει πολύ έδαφος από τις αρχές της περιόδου.

Μία παράμετρος, άλλωστε, η οποία κάνει την ανάγκη για βελτίωση τεράστια, είναι και το δύσκολο πρόγραμμα, που έχει ο ηρακλειώτικος σύλλογος τις πρώτες αγωνιστικές.

Μέχρι, δηλαδή, τις 5 πρώτες «στροφές» θα έχει παίξει με Άρη (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και ΠΑΟΚ (εντός), ενώ μεσολαβούν και οι αναμετρήσεις απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (εντός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός).

Είναι, αν μη τι άλλο, ένα απαιτητικό «πακέτο» παιχνιδιών, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» θέλουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, για να μη μείνουν από νωρίς πίσω.

Όσο πιο «πλούσια» θα είναι η συγκομιδή τους, άλλο τόσο πιο ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα για το κλαμπ.

Στο διάστημα που απομένει μέχρι και την έναρξη της χρονιάς ο ΟΦΗ πρέπει να δουλέψει σωστά και να σημειώσει ανοδική πορεία στην απόδοση του. Οι στόχοι, εξάλλου, έχουν οριοθετηθεί και είναι υψηλοί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.