«Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα»

20:40 | 04/09/2019

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Σίμος τη φιλική ήττα από τον Πλατανιά, αλλά και το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Ομίλου αναφέρθηκε στην ποιότητα του αγώνα με τη χανιώτικη ομάδα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για αυτά που είδε, ενώ εξήγησε τους λόγους που προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τα επίσημα παιχνίδια.

«Ήταν ένας καλός αγώνας, με καλό τέμπο. Αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές για να είναι όλοι έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Ο Πλατανιάς έπαιξε το δικό του ποδόσφαιρο, το ίδιο κι εμείς. Πιστεύω ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον Πλατανιά για τη φιλοξενία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίμος.

Σε ερώτηση για το καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και τους 4 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, απάντησε: «Εχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως κάνουν κάθε μέρα. Δεν έγινε, όμως, κάτι, πρέπει να δίνουμε τη σημασία που πρέπει. Η συνέχεια και η συνέπεια είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει και θέλουμε να έχουμε ως ομάδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλατανιάς-ΟΦΗ 1-0

Θερμός εναγκαλισμός Σίμου-Τάτση

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

«Κλικ» από τις εργασίες στο Γεντί Κουλέ

Αλλάζει και εξωτερικά το Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.