Δεν έφτανε η διάθεση…

20:30 | 15/09/2018

Ο ΟΦΗ ήθελε, όμως «υπέκυψε» στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και έχασε 1-3.

Με ήττα συνδυάστηκε η  επιστροφή του ηρακλειώτικου συλλόγου στο «Γεντί Κουλέ» σε παιχνίδι Super League, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής έχασε από το «δικέφαλο». Οι γηπεδούχοι, έτσι, έμειναν στον 1 βαθμό, ενώ η ομάδα του Λουτσέκου έκανε το 3Χ3.  

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε διάθεση και θέληση, αλλά τελικά αυτό δεν έφτανε, αφού «παραδόθηκε» στην υπεροχή των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπίσεσβαρ, που είχε 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αλλαγές στην 11άδα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Στρέζος υπερασπίστηκε την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης.

Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Παπαστεριανός, Νάστος και μπροστά τους κινήθηκε σε οργανωτικό ρόλο ο Νέιρα. Στις πτέρυγες της επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν οι Σάσι και Ντίνας και στην κορυφή ο Βουό.

Στα πρώτα λεπτά  ο Όμιλος έκανε κάποια εύκολα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο αντίπαλος έβγαινε στην επίθεση με προϋποθέσεις, χωρίς, βέβαια, να μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Σταδιακά, βέβαια, ισορρόπησε και όντας τακτοποιημένος στο γήπεδο, δεν ένιωθε απειλή.

Προηγήθηκε με Παπαστεριανό

Η πίεση του ΟΦΗ από ψηλά απέδωσε… καρπούς στο 21’. Ο Βουό «έκλεψε» την μπάλα από τον Κρέσπο, έδωσε στον Παπαστεριανό, που πραγματοποίησε ωραία προσωπική ενέργεια και με δυνατό συρτό σουτ σημείωσε το 1-0. Το μομέντουμ είχε περάσει ξεκάθαρα στην πλευρά των γηπεδούχων και μετά το γκολ είχαν τον πλήρη έλεγχο της συνάντησης. Με σωστό πρέσινγκ ανάγκαζαν τους παίκτες του «δικέφαλου» να κάνουν πολλά επιπόλαια λάθη.

«Εφιαλτικό» φινάλε στο α’ μέρος

Κι ενώ όλα κυλούσαν ιδανικά, στο 37’, σε μια φάση, που στο ξεκίνημα της έγινε φάουλ στον Ντίνα που δε δόθηκε, ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος με σουτ από τα αριστερά ισοφάρισε. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μάτος με «καρφωτή» κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Ο Πασχαλάκης στη συνέχεια έκανε χειρονομίες στην εξέδρα και για μερικά λεπτά επικράτησε μεγάλη ένταση.

1-3 και τέλος…

Η επανάληψη ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους ηττημένους, αφού ο πολυτιμότερος των νικητών Μπίσεσβαρ «έστρωσε» στον Ζάμπα, που με έναν «κεραυνό» πέτυχε το 1-3. Τα πράγματα πλέον έγιναν πολύ δύσκολα για τον ΟΦΗ, που έχασε την ευκαιρία τον Αραβίδη στο 59’ να μειώσει και να «μπει» πάλι στο ματς.

Μετά το 65’ και με την είσοδο του Κουτσιανικούλη, ο Παπαδόπουλος γύρισε το σχηματισμό σε 4-4-2. Αυτό, βέβαια, δεν είχε ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αφού ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες, πλην μίας στο 78’, όταν ο Κυριακίδης πλάσαρε άσχημα και ενώ ο Πασχαλάκης ήταν εκτός θέσης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα (65’ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54’ Αραβίδης), Σάσι (54’ Πλατέλλας), Βουό.

ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62’ Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά (69’ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (80’ Μπίσεσβαρ), Καρέλης.   

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.