«Δεν επιτρέπονται στιγμές ολιγωρίας»

21:27 | 15/09/2018

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, λόγω της τιμωρίας του από το ματς με τον Παναιτωλικό και τη θέση του πήρε ο Νίκος Καραμπετάκης.

Ο νεαρός τεχνικός είπε πως η ομάδα του Ηρακλείου πληρώνει τα λάθη της και ότι, παρά τη σωστή τακτικά προσέγγιση των παιχνιδιών, εμφανίζει στιγμές ολιγωρίας, κάτι που το πληρώνει ακριβά, όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Πρόσθεσε, έτσι, πως χρειάζεται να συνεχίσει τη δουλειά της για να βελτιώσει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε: «Πέρα από ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε και την απουσία του προπονητή μας από τον πάγκο, που σίγουρα ήταν σημαντική για μας. Μπήκαμε αρκετά καλά, μετά τα 4-5 πρώτα λεπτά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, μέσα από μια φάση που δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις.

Μετά, όμως, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο δικά μας λάθη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό ήταν κάτι πολύ αρνητικό για μας. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε να ηρεμήσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Γιατί είναι αλήθεια  πως δεχτήκαμε τα γκολ κόντρα στη ροή του ματς. Και πάλι, όμως, από ένα λάθος ήρθε το 1-3 και όλα έγιναν πολύ δύσκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και του ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για το αποτέλεσμα. Τον θέλουμε και στη συνέχει κοντά μας. Δουλεύουμε καθημερινά, βελτιωνόμαστε και νομίζω θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Αναφορικά με την αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ, τόνισε: «Μας προβληματίζει που δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη. Δουλεύουμε πολύ και σ’ αυτό το κομμάτι και σίγουρα πρέπει να το βελτιώσουμε. Μετά την ισοφάριση δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Παρόλο που δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής στη Super League, ο Καραμπετάκης δήλωσε: «Όχι, απλά δεν επιτρέπονται στιγμές ολιγωρίας. Η προσέγγιση που έχουμε και στα 3 ματς είναι πολύ καλή. Μας λείπουν κάποιες στιγμές συγκέντρωσης και το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν επιτρέπονται λάθη. Αυτό πληρώνουμε».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.