Δεν ήθελαν αναβολή στον ΟΦΗ…

SMS
08:15 | 21/03/2019

Ο Όμιλος θέλει να τελειώσει γρήγορα η υπόθεση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες και η αναβολή της Τετάρτης (20/03) δεν άρεσε σε κανέναν.

Από την πρώτη στιγμή στον ΟΦΗ είχαν εκφράσει τις απόψεις τους επί του θέματος. Είχαν ξεκαθαρίσει ότι η τιμωρία ήταν άδικη, όμως εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα τους για να μην τεθεί σε ισχύ η εξοντωτική ποινή που έχει επιβληθεί στο σύλλογο από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Οι κατηγορίες είναι βαριές και φυσικά «αμαυρώνουν» την εικόνα του ΟΦΗ, ενώ δεν ταιριάζουν με τη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει στο σωματείο. Πριν δύο εβδομάδες ο Ηλίας Πουρσανίδης είχε ενημερώσει τον κόσμο, μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου, για τις θέσεις του Ομίλου.

Και είχε τονίσει πως άπαντες επιθυμούν αυτό το ζήτημα να τελειώνει το δυνατόν συντομότερο, ώστε να μη διασύρεται άλλο η ομάδα και να εξαφανιστούν μια και καλή οι όποιες «σκιές».

«Θέλουμε να τελειώνει όλα αυτό γρήγορα και να μην σέρνεται άλλο η ομάδα. Αυτό που συμβαίνει και ό.τι γράφονται, είναι ό.τι χειρότερο για το όνομα του ΟΦΗ. Θέλουμε να τελειώσει άμεσα.

Αυτό που οργανώνεται στον ΟΦΗ είναι πολύ καλό και δεν πρέπει να μπούνε δίπλα του σκιές και παρασκήνια», είχε δηλώσει τότε, μεταξύ άλλων, ο  Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η αναβολή, έτσι, παρατείνει τον «θόρυβο» που προκαλεί και το αντίκτυπο σίγουρα είναι αρνητικό. Και κανείς, φυσικά, στον ΟΦΗ δεν ήθελε μια τέτοια εξέλιξη. Οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο, παραμένουν ψύχραιμοι και δε σταματάνε να δουλεύουν για τη δικαίωση. Την αγωνιστική και την ηθική…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H dream team του ΟΦΗ στην εκδίκαση

Σπουδαία «μεταγραφή» με Λίβα ο ΟΦΗ

Την επόμενη Τετάρτη η έφεση

Ο ΟΦΗ ζήτησε να μη γίνει δεκτή η παρέμβαση του Απόλλωνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.