Δεν πρέπει να μείνει στις επιστροφές

Απόψεις

Ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση, αφού κανείς απ’ όσους γυρίζουν δεν κρατάει… μαγικό ραβδάκι.

Ο OΦΗ είναι αντικειμενικά από την περασμένη περίοδο η ομάδα που έχει «χτυπηθεί» περισσότερο, τόσο από τραυματισμούς, αλλά όσο και από τον κορωνοϊό.

Και στις αρχές της τρέχουσας σεζόν το κακό συνεχίζεται, αφού τα προβλήματα είναι αρκετά για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι δίνουν παιχνίδια χωρίς βασικές μονάδες τους.

Το πλέον ευχάριστο, πάντως, για τον Νίκο Νιόπλια είναι πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει στη διάθεση του τους Τοράλ και Μεγιάδο, ενώ υπολογίζεται φυσικά και ο Ναμπί.

Το «οπλοστάσιο» του ηρακλειώτικου συλλόγου ισχυροποιείται σημαντικά και ο Μακεδόνας προπονητής θα έχει πια περισσότερες επιλογές για τον καταρτισμό των πλάνων του. Η ποιότητα των τριών παραπάνω είναι τεράστια και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν άλλη δυναμική στον ΟΦΗ. Αυτό είναι γεγονός.

Στην αντίπερα όχθη, πάντως, ο Όμιλος δεν πρέπει να σταθεί μονάχα στην επάνοδο των τριών σπουδαίων μονάδων του. Έπειτα από τις πέντε πρώτες «στροφές» της Super League, έχει φανεί ότι οι «ασπρόμαυροι» θέλουν δουλειά σε όλες τις γραμμές.

Προφανώς και δεν έχουν φτάσει στο σημείο που επιθυμούν. Δεν έχουν πλησιάσει σ’ αυτό που σχεδιάζουν να παίξουν. Και κανείς βεβαίως δεν κρατάει το… μαγικό ραβδάκι για να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα.

Μεγιάδο, Ναμπί και Τοράλ, εξάλλου, απουσιάζουν πάρα πολύ καιρό, όποτε χρειάζονται τον χρόνο τους για να πιάσουν τα δικά τους στάνταρ έκαστος. Δεν μπορούν από τη μία μέρα στην άλλη να παρουσιάσουν το αληθινό τους «πρόσωπο» στο χορτάρι.

Είναι αλήθεια ότι στον ΟΦΗ οφείλουν να δουλέψουν συνολικά, ώστε να διορθώσουν τις αδυναμίες τους και να εξελιχθούν.

Από το ματς κιόλας με τον Παναιτωλικό (17/10) ο ηρακλειώτικος σύλλογος καλείται να εμφανίσει σημάδια βελτίωσης και ν’ αποδείξει ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Η αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως απαιτητική, μιας και οι Αγρινιώτες δεν είναι το ανυπέρβλητο εμπόδιο, ωστόσο κοντράρουν στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο έως τώρα και μπορούν σίγουρα να δημιουργήσουν θέματα στον Όμιλο.

Aκούστε ξανά την εκπομπή της Δευτέρας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι αλλάζει επίπεδο ο ΟΦΗ

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσει ο Νιόπλιας

Δύο νέα κρούσματα στον ΟΦΗ!

Ο νέος ρόλος του Ουές στην Εθνική Συρίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.