Δεν προχωρά η συνεργασία Ερ.ΟΦΗ-Παπαβασιλείου

14:25 | 22/05/2018

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Νικόδημος Παπαβασιλείου θα αναλάμβανε την εποπτεία των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, τελικά συνεργασία των δύο πλευρών δεν προχωρά.

Μολονότι οι πρώτες επαφές και συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν σε καλό επίπεδο και κρίθηκαν ως εποικοδομητικές, η κωλυσιεργία που παρουσιάσθηκε στη δρομολόγηση όλων όσων πρέπει να γίνουν για την υλοποίηση του «πρότζεκτ Παπαβασιλείου», καθιστούν αδύνατη τη συνεργασία και την ανάληψη των Ακαδημιών από τον Κύπριο προπονητή.

Πέραν των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, ο Νίκκι Παπαβασιλείου είχε συναντήσεις και με ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και με τον Νίκο Παπαδόπουλο, οι οποίες επίσης έγιναν σε θετικό κλίμα και σε καμία περίπτωση, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Capitano.gr, δεν ήταν ο λόγος του «ναυαγίου» της συνεργασίας.

Η καθυστέρηση αξιολόγησης του προγράμματος που είχε καταθέσει ο Παπαβασιλείου, σε συνδυασμό με τη δυσκολία εκτέλεσης των απαιτούμενων έργων, τόσο στο ΒΑΚ, όσο και στο γήπεδο του Ερασιτέχνη στην Αμμουδάρα, ήταν οι βασικοί λόγοι όπου οδήγησαν στο να αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Πλέον οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη θα εξετάσουν τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών του συλλόγου, πλέον με το ενδεχόμενο να υπαχθούν στην ΠΑΕ να φαντάζει ως πιο πιθανό, καθώς είναι κάτι για το οποίο έχει τονίσει και ο Νίκος Παπαδόπουλος, πως πρέπει έτσι να λειτουργεί σε ένα σύλλογο, ώστε να υπάρχει κοινή προπονητική φιλοσοφία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.