Δεν προχωράει η συνένωση...

18:38 | 11/06/2018

Πολλά είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την ενδεχόμενη συνένωση του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας η οποία όμως, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μετά την περσινή συνένωση του ΑΟΧ με τον Κισσαμικό, άλλοι δύο σύλλογοι από τα Χανιά σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε συνένωση, η οποία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν.Μάλιστα η Παλαιόχωρα με ανακοίνωση που εξέδωσε επισήμανε, ότι θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία στη Γ' Εθνική με έδρα την Παλαιόχωρα.

 Αναλυτικά:

 «Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Παλαιόχωρας. Απεφάσισε:

1.Να σταλεί επιστολή στους παράγοντες της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για να τους ευχαριστήσουν για την τιμή που έκαναν στον πρόεδρο κύριο Δελάκη Ιωσήφ.

 2.Η ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην Γ εθνική κατηγορία με έδρα την Παλαιόχωρα του δήμου Καντάνου Σελίνου στο οποίο θα βελτιωθεί για τις ανάγκες της Ακαδημίας αλλά και της Α' ομάδας όπως έχει υποσχεθεί το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καντάνου Σελίνου.

 3.Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του δήμου μας να αγκαλιάσει την ΟΜΑΔΑ μας που με βήματα σταθερά συνεχώς ανεβαίνει.

 4.Θέλουμε να διασκεδάσουμε τις αναλήθειες κάποιων ανθρώπων οι οποίοι χωρίς να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση ανησύχησαν για το μέλλον της ομάδας μας, τους Διαβεβαιώνουμε ότι η Ομάδα πατάει σε γερές βάσεις!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.