Δεν προχωράει του Ρονάλντο Μαρτίνες στον ΟΦΗ

SMS

Η περίπτωση ΟΦΗ-Ρονάλντο Μαρτίνες έμεινε στο... φλερτ και ο 26χρονος Παραγουανός πιθανότατα θα συνεχίσει σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής

Χωρίς χειμερινή προσθήκη παραμένει ο ΟΦΗ, ο οποίος σε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο δείχνει να δυσκολεύεται. Μπορεί να έχουν περάσει λίγα 24ωρα από την έλευση του νέου έτους, πρακτικά υπάρχουν αρκετές ημέρες διαθέσιμες για μεταγραφή, όμως τα κενά ήταν γνωστά μήνες και ο Όμιλος δεν εμφανίζει γρήγορα αντανακλαστικά έως τώρα.

Μάλιστα, ένας από τους στόχους του από την Λατινική Αμερικής, ο Ρονάλντο Μαρτίνες, πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Κολομβίας, η οποία θα αγωνιστεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μια περίπτωση που φαίνεται να μην προκρίθηκε στις τελικές επιλογές του Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος είναι εκείνος που έχει πάρει πάνω του τα μεταγραφικά θέματα, όπως και αυτό του Παραγουανού επιθετικού.

Επίσημη πρόταση δεν έγινε ποτέ, με τις δύο πλευρές, όπως όλα δείχνουν να μένουν στο... φλερτ, τον ποδοσφαιριστή να θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα της επόμενης ομάδας του, τον ΟΦΗ να μην προχωράει την υπόθεση του και παραμένει έως τώρα άγνωστο αν έχει βρει κάτι καλύτερο (βιογραφικό) ή όχι. Θα αποδειχθεί το επόμενο διάστημα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.