O OΦΗ ψάχνει το «κόλπο» με Ρονάλντο Μαρτίνες!

ΟΦΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capitano.gr, ο ΟΦΗ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου Παραγουανού επιθετικού Ρονάλντο Μαρτίνεζ

Το 2022 έκλεισε με έναν παραλίγο... ιδανικό τρόπο για τον ΟΦΗ. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο σχεδόν όλο το παιχνίδι, βρέθηκε μια ανάσα απέναντι σε ένα μεγάλο διπλό, στην έδρα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού.


Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο Βόλο αλλά κυρίως στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που ''φωνάζει''γι αυτό εδώ και καιρό έπειτα από την προβληματική μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Όπως έγραφε και ο Σταύρος Καραϊνδρος, ο ΟΦΗ ψάχνει έναν σέντερ φορ που κάνει την διαφορά, αυτός αποτελεί την προτεραιότητα για τον Ιανουάριο + τουλάχιστον έναν εξτρέμ.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρα από την δοκιμή του Ζέκοφ, ο ΟΦΗ κοιτάζει την αγορά της Λατινικής Αμερικής και έχει σκανάρει αρκετούς επιθετικούς αλλά και εξτρέμ. Ένας από αυτούς είναι ο 26χρονος Παραγουανός Ρονάλντο Μαρτίνες!

Ποιος είναι ο Ρονάλντο Μαρτίνες

Έχει ύψος λίγο κάτω από 1.80, αγωνίζεται κυρίως στην θέση ''9'' και σαν supporting striker όμως αγωνίζεται και στις δύο πλευρές σαν επιθετικός εξτρέμ. Στα 26 του χρόνια, στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Resistencia της Παραγουάης. Στην 11η θέση η ομάδα στην Κλαουζούρα, 7 γκολ στην Κλαουσούρα, 6 και 2 ασίστ στην Απερτούρα που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο, συνολικά σε 40 πέτυχε 13 γκολ το 2022.

Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου (2022), ψάχνει να εξαργυρώσει την καλή του σεζόν, είναι ελεύθερος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει αρκετές προτάσεις για να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Δεξιοπόδαρος, κινητικός, με καλές εκτελέσεις σε πέναλτι αλλά και φάουλ.

Με την The Strongest της Βολιβίας το 2021 είχε 3 γκολ σε 16 ματς (2021), ανδρώθηκε στις ακαδημίες της διάσημης Σέρο Πορτένιο, έκανε επίσης και ένα μικρό πέρασμα από την Αργεντινή.

Ως η... άχρηστη πληρφορία της ημέρας, ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον Ρονάλντο Μαρτίνες είναι από τα πιο ''hot'' της Λατινικής Αμερικής με κορυφαίο παίκτη τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής ο οποίος έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα με διαφορετικές αφορμές.

6565.png#asset:427164


Η επαφή με τον ΟΦΗ και το θέλω του παίκτη

Δεδομένα, ο ΟΦΗ όχι μόνο έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή αλλά έχει προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ο Μαρτίνες έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Νταμπράουσκας, με την διοίκηση να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το οικονομικό δεν αποτελεί αγκάθι, καθώς είναι μέσα στα ''μπορώ'' του ΟΦΗ, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και να παίξει στην Ελλάδα. Θεωρεί τον ΟΦΗ ως μια ελκυστική επιλογή, ενώ όπως γράφουν και στην πατρίδα του υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Λατινικής Αμερικής αλλά και από συλλόγους της Ιβηρικής.

Aπό την πλευρά του ο ΟΦΗ κινείται για ότι καλύτερο για την ενίσχυση της επίθεσης, έτοιμο φορ και χωρίς να δεσμεύεται με συμβόλαιο, έναν ποδοσφαιριστή που να καλύπτει και τα ηλικιακά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σταύρου Καραϊνδρου που επίσης επιβεβαιώνεται. Η αγορά της Λατινικής Αμερικής μοιάζει ελκυστική.

Η κρητική ομάδα δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση στον παίκτη - κάτι που ίσως γίνει τις επόμενες ημέρες - εξετάζει και άλλους στόχους από την Λατινική Αμερική. Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις αναμένεται να ''τρέξουν'' γρήγορα από εδώ και στο εξής και το επόμενο διάστημα πιθανότατα έχουμε μεγάλη πρόοδο είτε με τον Μαρτίνες, είτε με κάποιον άλλο φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ηλικιακά κριτήρια του ΟΦΗ στις μεταγραφές

Ένα φορ που θα κάνει τη διαφορά θέλει ο ΟΦΗ και θα λυθούν όλα

Ένας μάγος χωρίς δώρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.