Δεν ταξιδεύει στη Χίο το Δειλινό

18:10 | 16/04/2019

Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στη Χίο για το ματς κόντρα στον Βούρειο.

Το Δειλινό είχε εκτός έδρας έργο την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ωστόσο οι νεοφώτιστοι έκαναν γνωστό ότι δεν μεταβούν στο νησί του Κεντρικού Αιγαίου και έτσι το ματς κατακυρώνεται υπέρ του ΒΑΟΛ με σκορ 20-0.

Από τον ηρακλειώτικο σύλλογο, μάλιστα, αφαιρείται ένας βαθμός από το τωρινό πρωτάθλημα και ένας από το αντίστοιχο της ερχόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου Δειλινό ΑΟ στον αγώνα Βούρειος ΑΟΛ - Δειλινό ΑΟ της 21/04/2019 για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Βούρειος ΑΟΛ με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο Δειινό ΑΟ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020 (άρθρο 7)».

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.