Δεν υπάρχει αυτή η γκαντεμιά!

09:00 | 14/01/2024

Μια φάση ήταν να βγάλουν… δεν την έβγαλαν και γλίστρησε η νίκη! Του Δ. Καρυωτάκη


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Δεν υπάρχει αυτή η γκαντεμιά. Δεν εξηγείται πως ενώ έπρεπε να τρώμε σίδερα μετά το 0-1 του Λαμπρόπουλου τους αφήσαμε να μας βάλουν στην περιοχή μας και να φάμε ένα κρύο γκολ στο 98’ για να μείνουμε άγαλμα όλοι όσοι παρακολουθούσαμε το παιγνίδι με κομμένη την ανάσα.

Κι όμως ήμασταν τόσο κοντά χθες να γευτούμε το τρίποντο και να σπάσουμε την κατάρα. Κι όμως μείναμε δυστυχώς μ’ έναν μόνο πόντο σε ένα παιγνίδι που ο Ατρόμητος δεν υπήρχε μέχρι το γκολ του Λαμπρόπουλου κι έπειτα… ξύπνησε ή μάλλον τον αφήσαμε να ξυπνήσει!

Και βέβαια όταν δεν παίρνεις αυτό το ματς, με τις 7 απουσίες του αντιπάλου, με τον ίδιο να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν το καθάρισες όταν έπρεπε, έζησες το θρίλερ με το VAR, κι εκεί που πήγες να πεις ναι το πήρα, σου πήραν τη μπουκιά από το στόμα, τότε πιο να πάρεις εκτός έδρας!

Ήσουνα βελτιωμένος, είχες τον έλεγχο αλλά και πάλι δεν έκανες φάσεις ειδικά στο β’ ημίχρονο, αλλά έτσι όπως ήλθε το παιγνίδι δεν έπρεπε να γλιστρήσει από τα χέρια σου.

Κρίμα πολύ κρίμα για αυτήν την προσπάθεια, για την αντίδραση που έβγαλαν αλλά μένει το γαμώτο, μένει η πίκρα, μένει πως φτάσαμε 11 σερί ματς χωρίς νίκες κι άντε να πεις πως είμασταν βελτιωμένοι και χάσαμε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Δεν γίνονται αυτά!

Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Τα highlights της νίκης

Μελ: «Πρόβλημα οι χαμένες ευκαιρίες, απίστευτο αυτό που έχασε ο Μπάκιτς»

Λαμπρόπουλος: «Συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα»

Η βαθμολογία: Στη 10η θέση ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.