Διαψεύδει ο ΟΦΗ: «Δεν υπάρχει συμφωνία για Γκαγέγος»

10:59 | 08/02/2022

Ο ΟΦΗ διαψεύδει τα δημοσιεύματα Χιλιανών περί συμφωνίας της κρητικής ομάδας με την Ουνιβερσιτάντ Ντε Τσίλε για τον Χιλιανό χαφ

Μπορεί το θέμα του Φελίπε Γκαγέγος να μην έχει κλείσει οριστικά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χιλιανός είναι ''φευγάτος''. Άλλωστε, αυτό το δείχνει και από την συμπεριφορά του στο γήπεδο, στα ματς του ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι έχει εκφράσει την πρόθεση του από τα Χριστούγεννα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν δει το φως το δημοσιότητας, δημοσιεύματα που θέλουν τον ΟΦΗ να έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση του παίκτη. Η κρητική ομάδα το διέψευσε μέσω διαρροών, τονίζοντας σε υψηλούς τόνους πως μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και οι στόχοι της ομάδας. Από τέλη Νοεμβρίου υπάρχουν προτάσεις για τον Γκαγιέγος. Μάλιστα, σε σχέση με τις αρχικές προτάσεις, οι τελευταίες προφανώς και είναι αισθητά αυξημένες, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι υπάρχει buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γαγιέγος πως υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους αλλά μέχρι σήμερα αυτή δεν έχει καλυφθεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.